Sebastian Burduja este ''sceptic'' privind susţinerea liberală a lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat de primar

G.D.
Politică / 18 martie 2023

Sebastian Burduja este ''sceptic'' privind susţinerea liberală a lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat de primar

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, afirmă că este ''sceptic'' în ceea ce priveşte susţinerea, de către liberali, a actualului edil al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru un nou mandat şi susţine că acesta "nu a livrat pentru Bucureşti", deşi are "bune intenţii", transmite Agerpres.

"Eu sunt sceptic, cu tot respectul pentru domnul Nicuşor Dan. Îl ştiu de mulţi ani de zile, cred că are bune intenţii, dar, până acum, nu cred că a livrat pentru Bucureşti, cel puţin la nivelul aşteptărilor bucureştenilor. Vom vedea ce va fi peste patru, cinci luni, vom face o analiză atentă şi cred că şi Partidul Naţional liberal este dator electoratului său să vină cu o viziune proprie. În măsura în care ea va fi adoptată şi de domnul Nicuşor Dan, eu m-aş bucura să facă acest lucru. Dar şi noi avem datoria să ne testăm proprii candidaţi, să vedem ce strategie avem şi să luăm cea mai bună decizie", a spus, astăzi, Burduja.

Întrebat dacă există varianta ca PNL să candideze împreună cu PSD la primăria Capitalei, în care social-democraţii să o susţină pe fostul primar Gabriela Firea, iar liberalii să ia trei primării de sector, Burduja a arătat că nu a auzit o asemenea variantă şi a reiterat că, personal susţine varianta ca PNL să aibă candidaţi proprii "peste tot în Bucureşti".

"N-am auzit o asemenea variantă. Eu aş susţine, cu mare plăcere o variantă în care Partidul Naţional Liberal are candidaţi peste tot în Bucureşti. Şi vă vorbesc din experienţă proprie. Noi, la Sectorul 1, în 2020, am susţinut candidatul unui alt partid, USR, un candidat care, pe mine personal m-a dezamăgit. Şi a dezamăgit foarte mulţi cetăţeni din Sectorul 1. Eu acum trebuie să vin iarăşi în faţa acestor cetăţeni şi să îmi crape obrazul că promisiunile pe care noi le făceam în campania electorală, în parteneriat cu doamna Armand, nu pot fi îndeplinite, pentru că dânsa nu înţelege să facă un parteneriat. (...) Cred că PNL are suficient de mulţi lideri la nivel local care pot să garanteze performanţa în administraţia locală", a declarat Sebastian Burduja.

Acesta nu a exclus intrarea în cursa electorală, afirmând că nu s-a temut niciodată de provocări. "Nu m-am temut niciodată de provocări. Nu m-am temut niciodată de votul românilor. (...) Nu mă tem de un test direct în faţa electoratului şi cred că orice om politic trebuie să fie dispus să şi-l asume", a afirmat preşedintele PNL Sector 1.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ar fi culnea ca PNL sa sustina USR-ul

    care a fortat coalitia monstruoasa PNL-PSD 

    1. Sebastian Burduja, O NULITATE CARE SE BAGĂ MEREU ÎN SEAMĂ ! Un om limitat, copleșit de FRUSTRARE ! ...

      face parte din sleahta satanista anti-romani si anti-Romania!

      Greșit! Este fiul tatălui, Trimis la scoli înalte în SUA, care acum nu da randamentul așteptat.

      "Am băgat bani în curu tău și acum nu ajungi prim.ministru?"

      Cum putem promova afaceri de miliarde dacă pe tine te - ute clotilda? 

    a venit momentul sa va bag nitel in subiect in legatura cu d-nul ultra-progresist tehnologic Burduja :)

    visul umed al ultraprogresistilor IT este introducerea de urgenta (cel tarziu pana in 2025) al... Portofelului Digital in Romania (CA ASA S-A VOTAT LA UUUUEEEEEE .... :)) ).  

    In urma introducerii acestei cyber-monstruozitati (Portofelul Digital) voi, romanilor, veti deveni perfect vizibili si urmaribili sistemului.  

    Sub umbrela Portofoleului Digital vor intra functii de : identitate (echivalentul buletinului de acum), de atestare a proprietatii (contractele de vanzare cumparare, intabularea, extrasul CF,etc), conturile voastre bancare, statusul vostru LA ZI (!!!) al sanatatii, bolilor si VACCINURILOR facute (sau nu) ,etc...etc...etc....  

    Cand Statul va constata ca sunteti un reactionar sau ca postati pe net chestii marginal sau direct anti-stat sau anti-surse oficiale .... click! ... vor inchide , vor deactiva acel Portofel Digital si ....voi veti fi radiati din Sistem.  

    Fara identitate, fara proprietate recunoscuta, fara acces la proprii bani (aveti grija ca dementii vor in cativa ani de zile sa elimine cash-ul ca sa va faca dependenti de ei prin Portofelul Digital) , fara....., fara..., fara.... etc.  

    Asa cum am avut curajul si inca de la punctul 0 absolut am sustinut: NU VA VACCINATI ANTI-COVID CA O SA VA ALEGETI CU BOLI SAU VETI MURI ! (si am avut dreptate cum timpul a dovedit-o), asa va zic acum: EVITATI SI RESPINGETI LESA ELECTRONICA DE ANIMALE NUMITA "PORTOFEL DIGITAL".... e un cyber-instrument de control care va incalca toate drepturile si libertatile posibile de oameni !  

    FOLOSITI INTENSIV CASH-UL !  

    Cand statul vine la voi si va ademeneste cu cyber-catushele numite "Portofel Digital" sa il respingeti ca e instrument de la Satana ca sa va lege de maini si sa va faca animale, neoameni !  

    M-ati auzit?

    REFUZATI PORTOFELUL DIGITAL AL LUI BURDUJA! (el va fi principalul promotor al instrumentului satanist in Romania! )  

    1. "Cand Statul va constata ca sunteti un reactionar sau ca postati pe net chestii marginal sau direct anti-stat sau anti-surse oficiale .... click! ... vor inchide , vor deactiva acel Portofel Digital si ....voi veti fi radiati din Sistem. "

      aaa, inca ceva.... 

      mai tineti minte proiectul ID2020 al d-lui Kill Bates...aaa ...Bill Gates (satanistul de serviciu al planetei) ? 

      e in stransa conexiune cu Portofelul Digital.... accesul la net se va face doar in baza identificarii identitatii utilizatorului (cu seria Portofelului Digital) ...  

      adica... daca eu ma supar si postez ceva gen "sa moara tzatza Veta, presedinta" ... organele de securitate ale tzatzei Veta pot hotara ca eu sunt o amenintare si in baza identificarii mele (seria Portofelului Digital) ...click! mi se taie netul.... indefinit.  

      INtelegeti cat de periculos e Portofelul Digital ?  

      SA IL RESPINGETI IMEDIAT! Si sa ii dati si cu o Biblie in cap pana la decapitare animalului care vi-l va propune! Caci nu e om, e animala satanei!  

    Sebi ce zici tu de protejatul tau Marcu? Asia astept sa iesi in presa si sa spui ca ASF a facut o supraveghere foarte buna si a actionat legal. Sa spui si de unde acoperim prostia ASF din ce bani. Sa vezi cata carne iti baga in frigider milioanele de asigurati si de contribuabili. Sa vezi cate voturi mai ai PNL la anul. 8%,? 9%? Hahahahahahaha!

    stai linistit, nu esti singurul dezamagit

    si noi suntem dezamagiti de tine ca fii de securist care duci mai departe modul de lucru al tatalui tau 

    si noi suntem dezamagiti de tine cum vrei sa parvii si cum esti peste tot dand din coate 

    penibilule 

    nu ai alta calitate decat ca esti un securici scolit afara si propulsat pe aici, cu treaba de rezolvat

    Baiatul tatalui care ar fi fost nimic fara el, spune ca prefera sa o sustina pe Firea, ca de! interesele imobiliare sint mai presus de legi.

    PNL e o anexa trista de 5% a PSD, Nicusor n are ce ajutor primi de la voi !!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb