Secretarul de stat la Economie, Maricel Popa, a fost numit membru în CA al Romaero

E.D.
Companii #Transporturi / 11 iulie 2014

Maricel Popa, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Romaero, durata mandatului său fiind stabilită până în luna decembrie a acestui an, informează un comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucureşti.

Maricel Popa este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Iaşi. Popa a condus grupul Omega-Tehnoton, care s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare. În urma cu doi ani, o altă firmă a lui Maricel Popa, SC Augustus SRL, a fost executată silit în urma unor nereguli cu fonduri europene.

În urma Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii, s-a decis, de asemenea, revocarea din calitatea de membru şi preşedinte al CA a lui Valentin Mace, numit în această poziţie la sfârşitul anului trecut. Valentin Macec a făcut parte, până în noiembrie, din board-ul companiei de transport aerian TAROM. Valentin Macec a fost numit în boardul TAROM în august 2012. Anterior, acesta a fost director în cadrul companiilor European Drinks şi Praktiker România, precum şi director general la PhonoSolar Co.Ltd. şi manager de proiect la European CBC Operational Programme.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnul secretar de stat Maricel Popa este un om extraordinar si un excelent profesionist dar are acolo la ministerul economiei industria de aparare o directoare incompetenta si spagara care vorbeste urat de dansul: il face ,,prost si tampit'' si sustine ca iar fi cerut si favoruri sexuale, este vorba de ANGHEL RUXANDRA RODICA o TUTA SI O SPAGARA. Poate ii face Maricel Popa o restructurare acestei penale, ca face numai tampenii: jigneste, scuipa bate oameni si vorbeste urat chair si de dl.Maricel Popa. O [..] penala care a distrus zeci de directii din Ministerul Economiei ex: FOSTA DIRECTIE ADMINISTRATIVA, INDUSTRIA DE APARARE,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb