Şeful INCD din Israel vrea să colaboreze îndeaproape cu centrul de competenţe în materie de securitate cibernetică al UE de la Bucureşti

J.P.
Miscellanea / 20 iulie 2021

Şeful INCD din Israel vrea să colaboreze îndeaproape cu centrul de competenţe în materie de securitate cibernetică al UE de la Bucureşti

Yigal Unna, director general al Directoratului Naţional pentru Securitate Cibernetică (INCD) al statului Israel, a declarat luni că speră ca în lunile următoare să vină la Bucureşti pentru a împărtăşi din experienţa sa cu conducerea noului centru de competenţe în materie de securitate cibernetică care urmează a fi lansat în România, conform Agerpres.

"Suntem foarte bucuroşi pentru că România a preluat iniţiativa. Există o bază puternică, fundamentală, pentru o bună securitate cibernetică în mod tradiţional în România, aşa că este o bună alegere a Uniunii Europene", a declarat Yigal Unna, directorul general al INCD, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii străini, întrebat fiind despre posibila cooperare cu conducerea noului centru de competenţe în materie de securitate cibernetica, care a primit undă verde din partea UE.

"Lucrăm foarte îndeaproape cu prietenii noştri de acolo de ani de zile şi în mod specific asupra acestei chestiuni. Sper poate chiar că vom veni în lunile următoare la Bucureşti", a adăugat el.

Yigal Unna a spus că este posibil ca şi experţii români în domeniu să viziteze INCD pentru a învăţa din experienţa instituţiei, dar a glumit spunând că îi place Bucureştiul atât de mult că probabil va folosi orice scuză pentru a veni în capitala României.

Centrul european de competenţe industriale, tehnologice şi de cercetare în domeniul securităţii cibernetice de la Bucureşti a primit undă verde din partea Consiliului UE pe 20 aprilie, iar Parlamentul European şi-a dat votul pentru concretizarea iniţiativei o lună mai târziu, pe 20 mai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb