"Rusia a pierdut strategic, operaţional şi tactic în războiul din Ucraina"

ŞEFUL STATULUI MAJOR AL SUA: "Rusia a pierdut strategic, operaţional şi tactic în războiul din Ucraina"

D.T.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 14 februarie 2023

Rusia a pierdut strategic, operaţional şi tactic în războiul său în Ucraina, a declarat astăzi presei şeful statului major american, generalul Mark Milley, după o reuniune a Grupului de contact pentru Ucraina condus de SUA, conform Agerpres.

"Rusia este acum o paria globală şi lumea continuă să fie inspirată de curajul şi rezilienţa Ucrainei", a spus generalul Mark Milley în cadrul unei conferinţe de presă comune cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin.

"În faţa invaziei barbare a Rusiei, Ucraina rămâne rezilientă. Pentru Ucraina nu este un război de agresiune, ci un război de apărare. Rusia plăteşte un mare cost pentru acest război de agresiune", a adăugat generalul Milley.

"Pe scurt, Rusia a pierdut. A pierdut strategic, operaţional şi tactic", a spus şeful statului major al SUA. "Rusia nu va rezista mai mult decât poporul ucrainean şi aliaţii săi", a dat el asigurări.

În acelaşi timp, generalul Milley a spus că este dificil de spus ce rezultat va avea sau cât va dura ofensiva rusă de la Bahmut, care reprezintă "un război de uzură foarte violent".

"Această ofensivă de la Bahmut este relativ stabilă. Majoritatea dinamicii este înainte şi înapoi. Nu există manevre neobişnuite. Cât va dura? Este dificil de spus. Durează de săptămâni. Este o luptă pe care o monitorizăm foarte aproape", a spus el.

În acelaşi timp, generalul Milley a dat asigurări, răspunzând unei întrebări, că nu exclude faptul că Rusia are capacităţile necesare pentru a ataca din nou Kievul, dar a precizat că nu a văzut semne în acest sens, mai adaugă sursa.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. De ce puneti vasalii șa dea mai mult combustibil,munitie,armament ofensiv?

    Daca au pierdut,lasati ne hotilor sa nu mai dam miliarde pe arme si Sa Consolidam Cladirile din Ro,ca patim ca turcii,iar ajutorul cu care partenerii strategici au ajutat Tr, imensa suma de 85 milioane,bani de bani! 

    1. Esti un trol rusofil. Tu nu intelegi ca noi nu putem uita ca in 1945 URSS si stalin a adus ciuma comunista in Romania. Perioada aia ne-a tinut pe loc 50 de ani. De aia nu ai economie de piata azi. Suntem in urma fata de tari de unde populatia venea in perioada interbelica sa lucreze in Romania pentru a trai mai bine (ITALIA).

    Acum incep sa se laude ca sa justifice miliardelede date Ucrainei. Arme si bani aruncati in vant. Pentru asta SUA si UE isi saracesc pe fata populatia. La ei mai putin in Romania dezastru, toate preturile au crescut cu 100% ca sa sustina ei razboiul. Trag pe prosti ca rezista.

    1. Un rusofil degenerat!

    Perfect, deci teritoriul cucerit de rusi ramane al lor pentru ca Zelensky e marinimos si, imbatat de aburii victoriei, le da voie sa pastreze acele sute de mii de kmp.

    Serios ?!

    Ucraina deja recruteaza cu forta,femei,batrani si copii, 

    prin vanatoare de oameni in piete,gari magazine... 

    plin netul cu filmari si scene de groaza

    1. Serios ?!

      Ti-e plin capul de propaganda inspirata din scenele de groaza de la moghilizarea din russia. 

      Coment,fara argument,pueril

      stil de propaganda CNN 

      Esti penibil. Primesti stipendiile in ruble. Ca valuta nu mai vor rusii. Tu faci in 2023 parte din diviziile Tudor Vladimirescu formate din prizonieri romani care pentru a scapa din gulaguri luptau impotriva Romaniei alaturi de sovietici. Diferenta e ca tu esti platit in ruble si nu ai fost prizonier la rusi. Esti o rusine pentru natia asta!

      apelul la minciuni e dovada de mare discernamant dupa propaganda RT?

      tu esti platit vanzatorule !

    Ce bine,

    de maine nu mai dam bani si arme degeaba lui Zele, 

    ne creste nivelul de trai si putem sa ne ocupam de

    lucruri serioase de interes national 

    1. ce lucruri serioase pot sa faca trolii in interes national?

      Ungaria ta spera să fie degringoladă prin zonă, avea de luat diverse de pe aici. Hungurașii tăi vor face foame din cauza kaghebistului orban.

    In afara de propaganda ieftina si jalnica de la Unchiul Sam, mai stii si altceva, baiatule! Ca de o confruntare directa cu Rusia nu sunteti in stare, luptand doar ca lasii prin intermediari, transformati in carne de tun! Rusia e in castig chiar si acum, cand a acaparat 20% din teritoriul ucrainean si iesirea strategica la Marea Azov, mai ales ca teritoriile ocupate sunt pline ochi de minereuri rare, sare, carbune si multe alte resurse!

    1. atentie ca poate ti se implineste dorinta si ia foc benzinaria

      A acapara nu inseamna sa sapi gropi la jumatatea regiunii. :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb