SEGMENTUL REZIDENŢIAL: ÎN 2014, Vânzări de peste 14 milioane euro intermediate de Premier Estate

V.B.
Companii #Imobiliare / 12 decembrie 2014

Andreea Comşa, managing director, Premier Estate

Andreea Comşa, managing director, Premier Estate

Premier Estate (companie de consultanţă şi vânzări asistate pe segmentul rezidenţial) a intermediat în 2014 vânzări de peste 14 milioane euro în cele 7 proiecte gestionate în exclusivitate, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Astfel, Premier Estate se situează în top 3 al celor mai mari jucători pe segmentul de real-estate rezidenţial, cu un portofoliu care cuprinde aproape 1.600 apartamente şi vile, în valoare totală de peste 205 milioane euro.

Înfiinţată în 2008, compania românească a cunoscut anul acesta o dezvoltare semnificativă, concretizată prin: extinderea portofoliului cu două proiecte de top, în exclusivitate, cu o valoare totală de 39 milioane euro: 49 Gafencu (în Herăstrău) şi Residence du Lac (în Frumuşani); intermedieri în valoare de 14 milioane euro corespunzător celor 136 apartamente vândute în 2014 (o valoare medie de 103.000 euro/apartament); vânzarea apartamentului de tip penthouse construit la cea mai mare înălţime din ţara noastră (92m de la sol), situat la etajul 25 din Asmita Gardens.

Andreea Comşa (managing director al Premier Estate) a declarat: "Începând din 2013, odată cu revenirea apetitului pentru investitiţii imobiliare, portofoliul companiei s-a extins cu proiecte noi, în special proiecte scumpe de nivel medium-high, extrem de atractive".

Firma deţine în portofoliu apartamente şi vile pentru clienţi cu cerinţe şi bugete variate, de la apartamente de lux în complexuri exclusiviste (precum 49 Gafencu, Ibiza Sol, Asmita Gardens), până la locuinţe cu preţuri mai accesibile, în complexul rezidenţial Citadella Titan. În medie, valoarea minimă a unui apartament este de 850 euro/mp (pentru un apartament de 2 camere în Citadella Titan), iar valoarea maximă poate ajunge până la 2.500 euro/mp (pentru un apartament la etajele superioare ale ansamblului 49 Gafencu, în zona parcului Herăstrău), se mai arată în comunicat. În prezent, societatea deţine în portofoliu proiectele Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, 49 Gafencu, Perla Residence, Residence Du Lac şi Green City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb