Senatorul Tudor Barbu a devenit membru PC, părăsind PPDD

Ziarul BURSA #Politică / 18 iunie 2013

Senatorul Tudor Barbu a devenit membru PC, părăsind PPDD

Senatorul Tudor Barbu a devenit membru al PC, părăsind PPDD, el precizând, într-o conferinţă de presă, că decizia sa de a se alătura conservatorilor a fost "foarte grea, dar înţeleaptă". "PC este un partid bun, e locul unde poţi să faci ceea ce ai promis şi nu ai putut să faci până acum în politică. A fost o decizie foarte grea, o decizie foarte grea pentru oameni de genul meu, foarte stabili, oameni foarte casnici, oameni care nu-şi schimbă cu una cu două locul de muncă şi echipa. A fost o decizie foarte grea, dar înţeleaptă", a spus Tudor Barbu.

Tudor Barbu a fost prezentat în conferinţa de presă de noii săi colegi Bogdan Ciucă şi Maria Grapini. "Tudor Barbu face parte din categoria oamenilor buni", a spus Ciucă.

Alţi doi deputaţi PPDD au demisionat din partid

Deputaţii Răzvan Ionuţ Tănase şi Răzvan Rotaru au anunţat, ieri, în plenul Camerei Deputaţilor că au demisionat din PPDD, primul urmând să activeze ca parlamentar independent, iar celălalt trecând la PC.

Răzvan Ionuţ Tănase a spus că începând de ieri a încetat activitatea sa din PPDD şi va activa ca independent. "Eu voi activa ca membru al PC", a precizat la rândul său Răzvan Rotaru.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Oricat de mult incercati acum sa evitati acest lucru, rusinea va acopera activitatea, constientul si sufletul. Printre multele tradari, pentru bani si nimic altceva, este si aceasta. Traseismul politic, motivat de interese pecuniare, este la fel de pervers ca incadrarea ca informator pentru un serviciu secret, retineti, ca informator. Spun informator incercand sa definesc pe acel om care se foloseste de situatia lui pentru a-si turna colegii si apropiatii, in interes propriu si pentru a parveni in viata. A nu se confunda cu cei care activeaza in serviciile secrete, care sunt niste oameni care-si fac o slujba. Deci, sa va fie rusine si d-voastra, ca si celor care n-au nici o convingere politica la baza, dar care se folosesc de politica pentru a parveni in viata. Dovediti acum ca ceea ce ati spus la televiziune, in emisiunile d-voastra, au fost multe minciuni, multe afirmatii in care n-ati crezut, in definitiv, potlogarii. Cine sa va mai creada de-acum inainte in legatura cu ce veti afirma?

    Un santajabil....A luat voturi pt. ca zicea ca se lupta cu "ciocoii" si a ajuns la tatal lor. A intrebat cineva votantii daca sunt de acord? Acum duce informatiile de la partid la cel care are preocupari de tipul "ochiul si timpanul" de cateva decenii. Deja a inceput sa miroasa.... a hazna.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb