Sergiu Manea devine CEO al BCR, începând cu 1 octombrie 2015

A.C.
Bănci-Asigurări / 31 august 2015

Sergiu Manea devine CEO al BCR, începând cu 1 octombrie 2015

Consiliul de Supraveghere al BCR l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepreşedinte Corporate Banking şi Pieţe de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny

Tomas Spurny a decis să părăsească poziţia de CEO la sfârşitul lunii septembrie 2015

Consiliul de Supraveghere al Băncii Comerciale Române (BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepreşedinte pentru Corporate Banking şi Pieţe de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny, arată un comunicat remis azi redacţiei. Mandatul face obiectul aprobării de către Banca Naţională a României.

Sergiu Manea s-a alăturat BCR în anul 2012, acesta având anterior roluri manageriale de investment şi corporate banking. În poziţia sa de Vicepreşedinte a asigurat conducerea liniei funcţionale Corporate supervizând diviziile de servicii bancare pentru companii mari, reţeaua de centre comerciale dedicate companiilor mici şi mijlocii, investment banking, pieţe de capital, trazacţii bancare & finanţarea comerţului, sector public & finanţarea infrastructurii.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. In sfarsit banca este pe mana unui roman ! Dupa fortarea retragerii de la conducere a Dlui N. Danila si a celorlati vicepresedinti romani, la conducerea celei mai mari banci romanesti s-au perindat doar asa zisi specialisti, palatititi cu bani grei. Unul mai nulitate ca celalalt. Este cunoscut ca dupa vanzarea BCR, actiunile Erste au crescut in cateva luni de la cca. 25 Euro la 60 EUR. Ce a facut posibila aeasta crestere, desigur valoarea BCR. Sunt unul dintre cei care au consumat multa energie si a pus suflet in constructia celei mai mari banci comerciale ale Romaniei. Vanzarea ei pe doi lei, unei banci de un ban din Europa (Erste), guvernul autstriac punand la dispozitia Erste sumele necesare achizitiei, a fost posibila si intereselor meschine ale unui prim ministru (Tariceanu) lipsit de elementarul sentiment de patriotism si a unui asa zis ministru de finante (Vladescu) (bleah). A fost cea mai mare crima impotriva Romaniei. La momentul privatizarii BCR, prin informatiile acumulate din dosarele clientilor sai, detinea extrem de multe detalii despre fiecare din acestia, dar si despre intreaga economie a Romaniei. Prin vanzarea catre Erste, nenorocitii mai sus amintiti au vandut Austriei nu numai banca ci si intreaga Romanie. Acum avem raspunsul la modul in care guvernul din Austria a stiut sa valorifice informatiile, infiintand si alte banci, punand mana pe cele mai mari societati de asigurare-reasigurare, si nu numai, luand in stapanire bogatiile subsolului, padurile, si la final transferand an de an profiturile fara nicio stavila la Viena. Si-au amintit, ca au fost candva imperiu, iar noi colonie !

    Am impresia ca pentru merita deosebite, astazi il gasim pe bosorogul de Tariceanu, al doilea om din stat, iar pe Ponta, prin nenegocierea dividenedelor aferente exploatarilor subsolului foarte grijuliu sa nu supere marea poarta. Ce mai putem spune. Ne meritam soarta! 

    1. Daca spui ca ai pus sufletul sa construiesti BCR.A mai incercat cineva sa faca exact ca tine so au vrut sa-l scoata din birou . Invata de la nea Treichl so fii BRUTAL, DACA VREI SA FII OM DE AFACERI. Te pup, Un Alt Imbecil

      LoL! Singurul lucru ramas de la Danila sunt creditele neperformante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb