"Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007" este promovat la târgul de turism de la Viena

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 ianuarie 2007

"Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007" este promovat la târgul de turism de la Viena

În perioada 11-14 ianuarie 2007, Autoritatea Naţională pentru Turism şi Ministerul Culturii şi Cultelor prezintă "Sibiu - Capitala Culturală Europeană 2007" ca destinaţie turistică la tîrgul internaţional "Ferien Messe 2007" organizat la Viena. Promovarea Sibiului în cadrul celui mai mare tîrg de turism din Austria, care are anul aces­ta România ca ţară parteneră, se derulează în baza protocolului semnat între ANT, MCC şi Asociaţia Sibiu 2007. Acţiunea de promovare la "Ferien Messe 2007", adresat publicului şi companiilor specializate, urmea­ză mixului de comunicare extins derulat de către ANT pentru "Sibiu - CCE 2007" în Austria şi Germania. În cadrul standului României, "Sibiu - CCE 2007" beneficiază de un spaţiu dedicat, amenajat cu expoziţia "Sibiu. Tînăr din 1191" şi elementele vizuale ale campaniei de comunicare realizate de către GAV|Scholz&Friends Bucureşti. Suportul informaţional la stand este asigurat prin materiale tipărite şi audio-video ale Asociaţiei Sibiu 2007 şi ale ANT. Pe durata tîrgului, la stand rulează filmul de prezentare a Sibiului, realizat de către Dumitru Budrală.

"Sibiu - CCE 2007" a fost deja inclus ca destinaţie în ofertele turistice ale tur-operatorilor austrieci Verkehrsbüro, Ruefa, Blaguss, Raiffeisen-Reisen şi Dr. Maiers. ANT a derulat pînă în prezent o campanie în patru landuri din Austria (în oraşe precum Viena, Salzburg şi Gratz) folosind, în virtutea protocolului cu MCC şi Asociaţia Sibiu 2007, spotul TV şi vizualurile de promovare realizate de către GAV|­Scholz& Friends pentru "Sibiu - CCE 2007". Campania a cuprins difuzări în reţeaua TV ORF a spotului TV "Fabrikultura" (acoperind ca expunere 80% din populaţia Austriei) şi afişaj prin city lights în refugii de autobuz şi tramvai, rolling boards şi prin panouri în oraşe şi pe autostrada Viena - Budapesta.

De la începutul acestui an, campania de promovare ANT din Germania s-a extins şi în cea mai mare gară feroviară din Europa, Leehrter Hauptbahnh din Berlin, unde sunt expuse vizualurile "Sibiu - CCE 2007".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb