SIF Oltenia va avea reprezentanţă în Bucureşti

A.I.
Piaţa de Capital / 20 iulie 2021

SIF Oltenia va avea reprezentanţă în Bucureşti

SIF Oltenia va avea reprezentanţă în Bucureşti

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5) a aprobat înfiinţarea unui sediu secundar al societăţii, cu statut de reprezentanţă, în Bucureşti, se arată într-un raport al emitentului din Craiova, postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Demersul vine în contextul în care, din toamna anului trecut, conducerea SIF Oltenia a fost schimbată, în urma votului unui grup condus de SIF Banat-Crişana (SIF1), SIF Muntenia (SIF4) şi un mănunchi de fonduri de investiţii finanţate chiar de către acestea. Fosta conducere a SIF Oltenia, în frunte cu preşedintele Tudor Ciurezu, a solicitat Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) să declare concertate cele două SIF-uri şi fondurile pe care le finanţează. Însă, supraveghetorul a spus că nu a găsit elemente care să ducă la o astfel de concluzie, fară să facă referire la aspectele semnalate de fostul board al SIF5.

Acum, Consiliul societăţii este format din preşedintele Sorin-Iulian Cioacă, vicepreşedintele Mihai Trifu şi membrii Adrian Andrici, Codrin Matei şi Mihai Zoescu. Recent, SIF Oltenia şi-a majorat deţinerea la SIF Banat-Crişana, depăşind pragul de 5%.

Pentru luna iunie a acestui an, societatea din Craiova a raportat o Valoare Unitară a Activului Net (VUAN) de 4,1981 lei, care raportată la preţul acţiunii SIF5 de ieri, de 1,86 lei, oferă un discount de tranzacţionare de 55%.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Normal! Gata cu 'trotuarul 'facut de Dragoi in fata la Sif5 ! In slugarnicia lor Cioaca,Andrici si ceilalti ,duc Siful acasa la Dragoi cu plocon cu tot !

    SIF5 a ajuns pe ' soseaua de centura' a Bucurestiului ! Mai e fata mare?

    O fi având baie sa o folosesc pe cea de la Bursa ca e mai încăpătoare.

    Gata, se face loc pentru băieții de Dorobanți cu buzunare adanci si nevoi speciale.Sa publice și lista scurtă de noi angajați. Sa stie tot poporul pentru cine s-a smucit Dascălu sa puna sifu pe tava lu Drăgoi. Pentru investitori in niciun caz.

    1. Dascalu, Armeanu, Marcu si gradinescu. Lotul complet.

      L a-ți uitat pe dl Leo Badea, ascuns acum la BNR. Și el a pus umărul serios la schimbări...

      A venit mai aproape de fondurile de pensii ca dragoi se linge pe degete cand le vede ... dar rezolva armeanu imediat! Baieti, le vreti pe toate? Doar o parte? No problem! Ii spune el lu marcu cum se fac investii seriase cu banii deponentilor, fix la dragoi&co.

    Isi muta sediul in cladirea DNA Bucuresti. Sa fie aproape de sediul de ancheta al structurii centrale de investigatii.

    1. E, da! Pune sediul sif in asf :))) ce naiba! Si birourile.... dragoi se muta langa marcu, fac ședințe comune, folosesc o singură toaletă, si consilierii voinescu si lakis, tot la comun. Buica poate sa stea cu armeanu. La toaleta o sa fie mai greu :))))) iar gradinescu poate sa stea pe trotuar, ca e obișnuit

    Lu Cioacă tichie de mărgăritar ii trebuia. Birou in Mircea Voda . Asta rade tot, tot. Se alipește mai aproape de Buică .

    1. Sau poate la fântâni... E mai fashion

    Primul salariat al Reprezentantei a fost deja angajat in persoana lui Ciprian Copariufostul director al ASF , intrat in paie începind cu 01 iulie2021 cel carea refuzat concertarea și a determinat revocarea celorpatru administratori:Ciurezu,Radu,Po pa siStoian ,cel carea dat Sif 5 plocon lui Dragoi Alo DNA se aude !!!

    1. Este sigura vestea asta?

      Cât e de veridica informația? Nu pot crede că sunt atât de neghiobi... Ori toată povestea e o simplă invenție.

      Dacă e adevărat Copariu împreuna cu Cioacă Buică Drăgoi etc lucrurile devin cât se poate de clare. Copariu a fost unealta preluării sifurilor de cea mai abjecta grupare !

      Si, asa cum ganditi voi, de aceea s-a dus la SIF ca sa atraga si mai mult atentia, nu?

      Era unul dintre directorii din ASF care a dovedit experienta si profesionalism. 

      Acest lucru vi-l poate spune oamenii cu care a colaborat, dar.... acestia nu scriu comentarii pe ziarul Bursa. 

      Gruparea a recuperat toți funcționarii care le-a pus pe tava bursa. Nimeni nu ii contesta inteligenta lui Copariu. Ce ii lipsește e onoarea și ce ii prisosește e lăcomia . De-aia se va duce la beci cu toți aia pe care a ales sa ii servească . Idem Toia.

      Copariu nu este prost dar nici vreo stea. Hai sa fim seriosi. Comparativ cu saraca aia de Stefanoi era luceafarul de la rasarit este adevarat. Marcu vrea sa faca reforma cu niste obscuri gen Ionescu si Stefanoi si Toia. Total gresit.

    Astia merg mai aproape de sediul din Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 46-48?????Investitorii stiu de ce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb