SILVIA MĂINESCU, DIRECTORUL GENERAL AL BOIRON ROMÂNIA: "Circa 70% dintre români au urmat cel puţin o dată un tratament homeopatic"

A.V.
Companii #Sănătate / 9 iunie 2022

"Circa 70% dintre români au urmat cel puţin o dată un tratament homeopatic"

Laboratoarele Boiron sărbătoresc 90 de ani de existenţă

Circa 70% dintre români au urmat cel puţin o dată un tratament homeopatic de-a lungul vieţii, potrivit unui sondaj realizat de Ipsos pentru compania Boiron România.

Silvia Măinescu, directorul general al Boiron România, a declarat ieri, în cadrul unui eveniment destinat celebrării a 90 de ani de existenţă a Laboratoarelor Boiron din Franţa: "În 2020, cu ajutorul companiei de sondare Ipsos am realizat un studiu la nivel larg, în cadrul populaţiei din România, în ce priveşte cunoaşterea homeopatiei, percepţia asupra acesteia şi gradul de utilizare a remediilor homeopate. Cu surprindere am constatat că românii, chiar dacă nu cunosc foarte bine ce înseamnă homeopatia, confundând uneori remediile homeopate cu suplimentele alimentare, au răspuns pozitiv. Circa 70% dintre cei intervievaţi la nivel naţional au urmat cel puţin o dată un tratament homeopat de-a lungul vieţii".

Pentru comparaţie, un sondaj Ipsos realizat în Franţa, în 2020, arată că 77% dintre francezi au folosit deja tratamente homeopatice de-a lungul vieţii.

În ţara noastră, sondajul mai sus amintit arată, totdată, că 89% dintre părinţi au acordat copiilor un tratament homeopatic.

Compania franceză Boiron, lider mondial în domeniul homeopatiei, are o cifră de afaceri de 455 de milioane de dolari, din care o proporţie de 48% este generată la nivel internaţional. Societatea are 23 de filiale, 2.769 de angajaţi la nivel global, din care 1.785 în Franţa. Compania este prezentă în aproape 50 de ţări, însă toate unităţile sale de producţie se află în Franţa.

În 2021, Laboratoarele Boiron au obţinut 233 de autorizaţii de punere pe piaţă a soluţiilor de sănătate Boiron la nivel global.

A.V.

insert

Compania Boiron este prezentă în România din anul 1997, prin produsele sale, iar în 2000 a luat fiinţă filiala locală de promovare. Boiron România oferă o gamă largă de medicamente homeopatice utilizate în practica homeopată. Pe piaţa noastră, compania Boiron este prezentă cu 12 medicamente homeopatice cu nume de marcă înregistrată, care se pot elibera fără prescripţie medicală. La acestea se adaugă gama de medicamente homeopatice unitare, cu denumiri ştiinţifice latine, prescrise de către medici şi utilizate sub supravegherea farmaciştilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb