Sindicaliştii din învăţământ, supăraţi pe Băsescu

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 23 iulie 2009

Federaţia sindicatelor Libere din Învăţământ consideră că este inadmisibil ca preşedintele României să încerce să utilizeze sindicatele din învăţământ şi, implicit, cadrele didactice, ca masă de manevră în jocurile politice pe care le iniţiază în contextul evenimentelor electorale din toamna acestui an.

Aurel Cornea, preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, a declarat: "În ultima perioadă, Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, din motive numai de domnia sa cunoscute, şi-a făcut obiceiul păgubos de a ataca constant sindicatele din educaţie. După ce le-a acuzat că sunt o frână în calea reformei, iată că, într-o declaraţie recentă, halucinantă, făcută pe marginea scandalului declanşat la Universitatea "Spiru Haret", Traian Băsescu atacă din nou sindicatele din educaţie, afirmând că "acestea, în tandem cu Ministerul Educaţiei, blochează modernizarea sistemului de învăţământ".

Potrivit Agerpres, liderul sindical susţine că şeful statului, pe de o parte, afirmă că şcoala românească "scoate tâmpiţi", iar, pe de altă parte, nu-i convine dacă se încearcă să se facă ordine în învăţământul superior, începând cu cel privat, spunând că "cei de la stat, care au pâinea şi cuţitul, vor să diminueze învăţământul privat".

"Preşedintele României trebuie să se hotărască: ori vrea creşterea calităţii în învăţământul românesc, ori vrea voturi!", precizează Cornea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. basescu este cel mai informat om .daca nu era Basescu cu iesirile lui mafia ar fi bproliferat la cote inimaginabile.Are dreptate cind spune ca scoala produce timpiti.Uitate domnule mafiot sindical ce note sau luat la examanul vostru de titularizare si vezi unde sint timpitii.Pentru mine este clar-in rindul vostru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb