Site-urile ministerelor, încremenite în anul apocalipsei

D.N.
Ziarul BURSA #Politică / 9 ianuarie 2013

Site-urile ministerelor, încremenite în anul apocalipsei

Ministerele Guvernului Ponta II par să fie paralizate la începutul acestui an dacă ar fi să privim informaţiile de pe propriile site-uri. Este ştiut că orice treabă grea începe cu o mică pauză, pe acest principiu funcţionând şi specialiştii care se ocupă de reflectarea activităţilor ministeriale în mediul online. Cu mici excepţii, inclusiv site-ul Guvernului (gov.ro), celelalte au rămas blocate în anul 2012, anul apocalipsei, dar şi al deselor schimbări de miniştri. Până la jumătatea zilei de 8 ianuarie 2013, aceste "oglinzi" ale activităţii ministeriale nu reflectau mai nimic nou.

Chiar şi pe site-ul Ministerulului pentru Societatea Informaţională, de unde am fi aşteptat mai mult, nimic nou nu a mai apărut din data de 27 decembrie când a fost publicat un anunţ " privind înfiinţarea Ministerului pentru Societatea Informaţională prin reorganizarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informţionale". Cam la fel stăteau lucrurile şi la alte ministere. Ministerul Educaţiei Naţionale are o ultimă informaţie din data de 24 decembrie 2012, când anunţa că: " Reactorul Nuclear de cercetare şi producţie radioizotopi VVR-S de la Măgurele va fi dezafectat, iar combustibilul nuclear uzat a fost transportat spre depozitare în Federaţia Rusă". Ministerul Culturii a avut o tresărire pe 3 ianuarie când a prezentat condoleanţe familiei lui Sergiu Nicolaescu, dar în deschiderea site-ului cele mai noi informaţii erau legate de evenimente din iunie 2012. Nici într-un domeniu în care lucrurile se schimbă de la o oră la alta promptitudinea nu este punctul forte. Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice "s-a blocat" la o informare metereologică din data de 12 decembrie. Pe site-ul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale ultima informaţie este din 10 decembrie, Ministrul Economiei - 29 decembrie, iar Ministrul Tineretului şi Sportului încă nu are un site, online fiind cel al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. Există şi mici excepţii site-urile Ministerului Sănătăţii, Ministerului Justiţiei, Ministerului Apărării Naţionale au revenit, timid, la viaţă pe 7 ianuarie. Cea mai activă se dovedeşte a fi Direcţia de Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne, care a servit non-stop comunicate de presă pe site-ul propriu.

Când premierul Victor Ponta a anunţat la începutul lunii decembrie că Guvernul va colabora cu, Cristian Botan, un tânăr de 25 de ani, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), creatorul site-ului publicjob.ro care transparentizează oferta de locuri de muncă de la stat, s-a crezut că lucrurile se vor mişca mult mai bine în ceea ce priveşte comunicarea ministerelor în mediul online. Ultimele zile dovedesc contrariul. Alegerile parlamentare şi schimbarea miniştrilor par să fi paralizat definitiv activitatea la acest nivel.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. tipic pentru angajatil de la stat atunci cand se schimba seful.

    1. sefii vin si pleaca , angajatii la fel de nesimtiti . bine ca i-a inmultit ponta acum, sa avem ce plati , mai mult si mai mult ...

    Ai perfecta dreptate dar in tara asta va merge bine cind legea va fi respectata chiar de cei ce au facuto.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb