SIVECO România oferă soluţii informatice de ultimă generaţie pentru administraţia publică

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 septembrie 2008

Reforma administrativă se află în centrul preocupărilor actuale ale autorităţilor şi organizaţiilor. În această etapă de aplicare a planului naţional de informatizare a sectorului public, este necesar să se cunoască şi să se dezbată priorităţile strategice de modernizare la acest nivel.

Cu prilejul conferinţei cu tema "Sisteme informatice privind managementul informaţiei pentru administraţia publică", desfăşurate recent sub patronajul Asociaţiei Naţionale a Informaticienilor din Administraţia Publică (ANIAP), s-a reiterat interesul major pentru reforma informatică de fond a structurilor aparţinând sectorului public.

În cadrul evenimentului, specialiştii SIVECO România au prezentat suita proprie de produse şi servicii IT destinate administraţiei publice. Sistemele informatice dezvoltate de SIVECO România pentru sectorul public acoperă principalele componente ale activităţii administrative, incluzând managementul fluxurilor de lucru, managementul relaţiei cu cetăţeanul, instrumente specializate din categoria Business Intelligence, servicii electronice de asistare a cetăţeanului de tip portal, infochioşc, ghişeu virtual.

"Experţii SIVECO România au pus la punct aplicaţii software specializate pentru practicienii din administraţie. Indiferent că ne referim la cerinţele informatice formulate la nivelul primăriilor, prefecturilor, consiliilor locale sau judeţene, SIVECO România este în măsură să ofere atât expertiza tehnică, servicii de training, cât şi asistenţa calificată în exploatarea soluţiilor IT proprii. Obiectivul central al demersurilor noastre în zona administraţiei îl reprezintă aducerea instituţiilor publice cât mai aproape de exigenţele cetăţeanului european", este de părere Cristina Itcus, Cluster Manager, eGovernment, în cadrul SIVECO România.

Oferta SIVECO România pentru instituţiile cu profil administrativ cuprinde:

- SIVECO Applications, soluţia pentru managementul resurselor financiare, materiale şi umane;

- SIVADOC, soluţia pentru managementul fluxurilor de lucru;

- SIVECO Business Analyzer, soluţia proprie de Business Intelligence;

- iTAXCollect, sistemul pentru gestiunea impozitelor şi taxelor locale;

- AeL, soluţia dedicată de instruire a personalului din administraţie;

- Sistemul Geospatial de eGovernment (GIS), destinat achiziţiei, stocării, actualizării, prelucrării şi analizei informaţiilor geografice de interes pentru administraţie.

"Instituţiile din administraţia publică au devenit din ce în ce mai receptive la progresul tehnologic, iar instrumentele informatice moderne câştigă treptat teren în defavoarea aplicaţiilor tradiţionale. Schimbarea esenţială de abordare s-a produs odată cu conştientizarea rolului integrator al aplicaţiilor informatice asupra activităţilor şi proceselor din administraţie. Anticipând această evolutie, validată şi de experienţa europeană, SIVECO România vine în întâmpinarea cerinţelor specifice din administratie cu produse informatice de ultima generatie, menite sa reformeze, în mod radical, fluxurile de lucru din institutiile publice", a adăugat Cristina Itcus.

Despre SIVECO România

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta âeuro" OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 16 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. De curand, aportul adus de SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors âeuro" Vertical Market.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7329
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3176
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9824
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.3649

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb