SMC şi Panda le oferă utilizatorilor performanţă şi securitate în internet

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 octombrie 2008

SMC a încheiat un parteneriat cu Panda Security pentru a oferi un pachet de conectivitate la internet ce conţine routere şi software de securitate

SMC Networks, important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare de bandă largă, a anunţat disponibilitatea pachetului Panda Internet Security pentru utilizatorii particulari, birourile mici şi cele de acasă (SoHo). Acest pachet, ce include un router wireless N şi un adaptor Wireless N USB 2.0 de la SMC Networks, a fost creat pentru a oferi birourilor mici şi utilizatorilor de acasă conectivitate wireless de mare viteză pentru a răspunde cerinţelor aplicaţiilor mari consumatoare de lăţime de bandă, cum sunt cele de transfer al fişierelor de dimensiuni mari şi streaming multimedia. Routerele sunt dotate cu o versiune gratuită de încercare pentru 6 luni a pachetului Panda Internet Security, care include antivirus, anti-spyware, firewall pentru desktop, anti-phishing, anti-spam, anti-phishing, anti-spam, anti-phishing, anti-spam, backup online, PC tune-up şi control parental.

Indiferent de locul de unde folosim internetul, accesul de mare viteză este din ce în ce mai solicitat odată cu folosirea pe scară tot mai largă a conexiunilor wireless la birou şi acasă. În plus, o conexiune la internet necesită asigurarea securităţii atât pentru datele ce vor fi partajate, cât şi ca formă de protecţie a utilizatorului, indiferent dacă este vorba de un adolescent care face cercetări pentru realizarea temei de casă sau un membru al unei echipe care face prezentări online colegilor.

Thierry Gonon, director general pentru regiunea EMEA al SMC Networks, precizează: "Internetul este folosit în prezent pentru o gamă extrem de variată de scopuri atât în afaceri cât şi acasă şi, deşi este unul dintre cele mai utile mijloace de a comunica şi a avea acces la informaţii, prezintă riscuri atât pentru utilizatorii particulari cât şi pentru cei din firme. Am realizat un parteneriat cu Panda Security pentru a le oferi clienţilor noştri din firmele mici şi celor particulari posibilitatea de a se conecta în siguranţă prin intermediul router-elor noastre multifuncţionale de mare viteză, garantându-le că protejarea tuturor informaţiilor".

Modem router-ul wireless ADSL2/2+ cu 4 porturi Barricade Draft 11n (SMC7904WBRA-N) şi router-ul wireless broadband cu 4 porturi Draft 11n (SMCWBR14S-N2) sunt soluţii de reţea multifuncţionale IEEE802.11n draft v2.0, destinate partajării conexiunilor de mare viteză la internet.

În funcţie de necesităţi, utilizatorii pot alege router-ul dorit. Router-ele Barricade incluse în pachet dispun de un punct de acces wireless IEEE802.11n draft v2.0 încorporat, oferindu-le utilizatorilor rate de transfer al datelor de până la 300 Mbps. Acestea permit utilizarea simultană a aplicaţiilor care necesită lăţime mare de bandă, precum video de înaltă definiţie, streaming audio, transferuri de fişiere de dimensiuni mari, jocuri online şi apeluri VoIP.

Utlizatorii acestui pachet pot beneficia de tehnologia Panda Security de detectare îmbunătăţită a ameninţărilor, ce include protecţie antivirus, anti-spyware şi anti-rootkit cu posibilitatea de upgradare la o licenţă completă după şase luni. Panda Internet Security conţine de asemenea un firewall desktop, backup online şi control parental, precum şi un sistem pentru blocarea URL-urilor nesigure pentru a preveni accesul la situri web folosite pentru phishing sau furt de identitate. Compatibil cu Windows Vista, Panda Internet Security este unul dintre cele mai importante produse de securitate existente pe piaţă, creat pentru a putea fi folosit de orice utilizator, indiferent de cunoştinţele pe care le are.

"Panda Security se bucură că lucrează cu SMC Networks pentru a asigura securitatea calculatoarelor clienţilor săi. Datorită soluţiilor noastre, clienţii SMC vor beneficia de cea mai bună protecţie prin intermediul acestor routere wireless remarcabile", declară Ignacio Ayerbe, Business Development Director la Panda Security.

Preţ şi disponibilitate:

Pachetul Internet Security (SMCWBR14S-N2 Bundle) este disponibil la resellerii autorizaţi ai SMC Networks şi în magazinele online la un preţ ce începe de la 69,99 euro (preţ recomandat de producător).

Despre SMC Networks

SMC Networks este un important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare în bandă largă. Compania utilizează resurse de producţie şi parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gamă tot mai diversificată de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit şi Fast Ethernet, dispozitive de reţea wireless, produse de conectivitate pentru bandă largă, precum şi adaptoare tradiţionale de reţea.

SMC Networks furnizează soluţii destinate companiilor mari, mijlocii şi mici, precum şi reţelelor de acasă. Distribuţia soluţiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali şi parteneri VAR.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piaţa românească prin reţelele de distribuţie ale firmelor Flamingo , ITS, Omnilogic

Despre Panda Security

Panda Security este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de soluţii de securitate IT, cu milioane de clienţi în întreaga lume şi produse disponibile în peste 20 de limbi. Misiunea noastră este să asigurăm securitatea informaţiilor şi dotărilor IT ale clienţilor noştri, oferindu-le cea mai eficientă protecţie cu un consum minim de resurse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb