SOBHA organizează o serie de evenimente despre investiţiile imobiliare în Dubai

F.D.
Miscellanea #Construcţii / 20 septembrie 2022

SOBHA organizează o serie de evenimente despre investiţiile imobiliare în Dubai

Începând cu 28 septembrie, dezvoltatorul SOBHA din Dubai şi antreprenorul Răzvan Pascu ajung în estul ţării, la Iaşi, Suceava, Bacău, Brăila şi Galaţi pentru a discuta cu toţi cei interesaţi de o investiţie imobiliară în Dubai, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Colaborez de un an cu dezvoltatorul SOBHA, reprezentându-i în România, după ce şi eu am achiziţionat 3 apartamente în complex anul trecut. Am analizat temeinic toate proiectele şi dezvoltatorii imobiliari din Dubai şi am ajuns la concluzia ca SOBHA reprezintă cea mai bună opţiune. De fiecare dată când merg să văd cum evoluează lucrările (ultima vizită am făcut-o în iulie 2022), îmi reconfirm alegerea. În următoarea perioadă vom organiza evenimente despre investiţiile în Dubai în principalele oraşe din România, întrucât am remarcat că mulţi români îşi doresc să discute faţă în faţă cu dezvoltatorul sau un reprezentant al său. Începem chiar la sfârşitul lunii cu estul României: Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi şi Brăila, iar în weekend-ul 8-9 Octombrie mergem şi la Chişinău'' a declarat Răzvan Pascu, antreprenor şi reprezentant SOBHA în România.

Evenimentele vor fi nu doar informative, ci şi cu vânzare, astfel că vor exista diverse oferte speciale, reduceri de preţuri şi stoc suplimentar de unităţi (inclusiv pentru apartamentele cu 2 camere, cele mai căutate).

Evenimentele se vor desfăşura conform următorului calendar:

Iaşi - 28 Septembrie

Suceava - 29 Septembrie

Bacău - 30 Septembrie

Brăila - 1 Octombrie

Galaţi - 2 Octombrie

Pe 8-9 Octombrie, Răzvan Pascu împreună cu alţi reprezentanţi ai dezvoltatorului SOBHA din Dubai vor ajunge şi la Chişinău.

SOBHA dezvoltă un întreg cartier în zona Meydan, cu multiple facilităţi pentru cei care vor locui acolo. Cartierul SOBHA Hartland va avea 40% din spaţiu ocupat cu zone verzi, plajă privată de 1,8 km lungime, canal cu apă cristalină, restaurante şi cafenele, magazine, săli de sport, locuri de joacă pentru copii, piscine, 2 şcoli internaţionale care sunt deja funcţionale. Românii au cumpărat anul acesta apartamente de 75 milioane de euro de la acest dezvoltator.

Conform datelor furnizate de dezvoltatorul SOBHA, cele mai vândute apartamente au fost cele cu 2 camere, unde preţurile pornesc în prezent de la 330.000 euro pentru un apartament cu un living şi un dormitor. Un apartament cu 3 camere poate fi achiziţionat cu circa 530.000 euro, iar unul de 4 camere cu aproximativ 750.000.

Printre principalele motive pentru care românii au ales să investească în Dubai dintre toate celelalte oraşe ale lumii se află şi faptul că nu există taxe şi impozite pe proprietate. Trebuie achitată către Guvern o singură taxă de 4% din valoarea imobilului, un fel de taxă de intabulare, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ce imi place cum istoric dupa bulele bursiere si bitcoin urmeaza mereu bulele imobiliare sa plesneasca!!!

    la fel si pe vremea laleli... lafel si pe vrmea dot com.... la fel si acum... 

    oamenii sunt foarte usor de anticipat... se muta cu capitalul dintr-un loc in altul destul de anticipabil atunci cand vine furtuna in unele categorii de investitii... 

    dupa specula imobiliara ce urmeaza? vor fugii ca tampitii in bonduri cand va lovi o criza bancara frumoasa pe undeva. sau la saltea /ciorap dupa ce vor constata ca praful inflationist nu e inflationist ci devine rapid deflationist. 

    interesant cum mergem la bacau braila si suceava... unele dintre cele mai sarace zone... sa tepuim afaceristii mici de capital!!! afaceristi ce ar trebuii sa nu speculeze ci sa gaseasca metode noi de inovatie si aducere valoare in vonele respective!!! nu sa fuga cu capitalul sau sa il directioneze gresit in acte speculative!!! 

    Oamenii le-au oferit banii pe schimbul bunurilor!! si afaceristii au obligatia morala fata de oamenii a caror bani le-au luat sa ii reverse in tara in ridicarea calitatii vietii nu in acte speculative!!! 

    Economia o sa va pedepseasca pentru actele speculative!!!! 

    s c cret 

    Îi rog pe cei de prin Bacău și Suceava să nu cumpere chiar tot, poate mai prind și eu ceva. Nu sunt pretențios, merge și o garsonieră sau 2 camere confort doi.

    De tânăr am avut fler la investiții imobiliare, simt că această localitate, Dubai, are potențial. Or fi ei mai amărâți acum, dar când se va ridica și acolo nivelul de trai, prevăd că o să scot ceva profit de pe urma investiției. 

    Deci da, fac apel celor de mai sus să nu fie avari, cumpărați astfel încât să ajungă la toată lumea.

    PS: Offf, acum am aflat. Vor să-i includă în combinație și pe cei din Chișinău. Gata, mi-am luat adio. Ăia cumpăra tot. Mă orientez către alte locuri, am auzit că e de vânzare ceva prin Siria. Fug chiar acum!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb