SoftNet Development & Consulting realizează migrarea la ultima versiune a soluţiei ERP Oracle 11i la UCM Resiţa

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 aprilie 2007

Divizia Oracle din cadrul companiei Soft­Net Development & Consulting (SDC), important furnizor şi dezvoltator de soluţii soft­ware de pe piaţa românească, realizează migrarea la ultima versiune a soluţiei ERP de ultimă generaţie Oracle 11i, la societatea Uzina Constructoare de Maşini Resiţa (UCMR). Prin migrarea la ultima versiune a aplicaţiei se urmăreşte optimizarea fluxurilor de business, creşterea performanţei sistemului actual, precum şi implementarea funcţionalităţilor aduse de ultima versiune.

Daniela Azuga, Director Implementare şi Tehnologia Informaţiei, UCM Resiţa, declară: "Soluţia ERP implementată la UCM Resiţa cuprinde până în acest moment două fluxuri de business: financiar-contabilitate şi producţie. Obiectivul urmărit prin aceas­tă migrare vizează noile funcţionalităţi îmbunătăţite aduse de ultima versiune în automatizarea proceselor financiare şi operaţionale şi asigurarea unui suport informaţional pentru analiza şi luarea deciziei. În a doua jumătate a anului implementarea aplicaţiei va fi extinsă la celelalte firme din grupul UCM Resiţa".

Ion Clapa, SDC Consulting Director, spune: "Suntem onoraţi de parteneriatul cu UCM Resiţa, întreprindere cu o veche tradiţie în indus­tria constructoare de maşini, metalurgie şi energie. Dimensiunea proiectului reprezintă o provocare pentru noi şi suntem siguri că vom preda proiectul în termenul agreat. În cadrul acestui proiect postimplementare vom optimiza procesele de business în contextul implementării noilor funcţionalităţi aduse de ultima versiune Oracle Applications."

SDC este unul dintre partenerii importanţi ai Oracle România, având o colaborare activă cu acesta, scopul comun fiind furnizarea celor mai bune soluţii pe piaţă de implementare a soluţiilor integrate.

Alexandru Pastor, Director Vânzări Aplicaţii în cadrul Oracle România, menţionează: "Este important ca fiecare client al nostru să evolueze odată cu progresul tehnologic, să beneficieze atât de îmbunătăţirile aduse întregii infrastructuri, cât şi de noile funcţionalităţi care apar odată cu evoluţia soluţiei aplicative. Ne bucură faptul că UCM Resiţa, unul dintre cei mai importanţi clienţi ai noştri din domeniul industriei, rea­lizează migrarea la ultima versiune a soluţiei ERP, mărind astfel gradul de eficienţă a operaţiunilor sale financiare şi operaţionale. Proiectul de migrare este realizat de către unul dintre partenerii nostri importanţi, SoftNet Development&Consulting, care are competenţa de a implementa soluţii integrate de management de la Oracle".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb