SoftOne România a intrat pe piaţa autohtonă

V.B.
Companii #IT / 24 aprilie 2014

SoftOne România (subsidiară a SoftOne Technologies, furnizoare de servicii software de afaceri) a intrat pe piaţa autohtonă, oferind un serviciu personalizabil de Planificare a Resurselor în Întreprinderi (Enterprise Resource Planning - ERP), omogen atât în Cloud, cât şi pe serversul clientului, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Produsul, denumit Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare şi celor de talie medie, precum şi corporaţiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor şi productivitate crescută. Soft1 ERP este un sistem care unifică procesele operaţionale din întreaga companie, permiţând automatizarea funcţiilor-cheie din toate departamentele.

Programul este optimizat pentru operarea în cloud, fiind singurul soft omogen de de tip Cloud ERP disponibil pe platforma Microsoft Windows Azure.

SoftOne România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2013, ca subsidiară a SoftOne Technologies. Compania-mamă are sediul central în Atena şi o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

Printre clienţii actuali ai SoftOne, se numără JTI, Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în ţara noastră Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTR).

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner şi unul dintre furnizorii cei mai importanţi de soluţii ERP, de gestionare a relaţiilor cu clienţii (Customer Relationship Management - CRM) şi Business Intelligence (BI). Compania are mai mult de 1 mie de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociaţi şi 100 de angajaţi, precum şi 12 mii de clienţi în Grecia, România, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia şi Turcia. La sfârşitul anului trecut, SoftOne Technologies a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, cu 19% mai mare decât în 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb