"Sony" oferă pe piaţa autohtonă cel mai mic cyber-shot

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 august 2007

Producătorul de sisteme audio, video, de comunicaţii "Sony" oferă pe piaţa autohtonă, începând cu luna septembrie a acestui an, camera foto Cyber-shot DSC-H3 ce încorporează funcţii ale unei camere mari într-un aparat ultra-compact, anunţă un comunicat al companiei. Printre principalele caracteristici ale camerei Sony Cyber-shot DSC-H3, se evidenţiază Zoom optic 10x; 8.1 Mega Pixeli; ieşire Photo TV HD; tehnologie dublă de stabilizare împotriva imaginilor mişcate: combină sensibilitatea ridicată ISO 3200 şi stabilizatorul de imagine Super SteadyShot; dimensiuni (WxHxD): 106.0mm x 68.5mm x 47.5mm; greutate: 246g (fără baterie şi media).

Camera digitală H3, reprezintă cel mai mic model Cyber-shot realizat până acum care dispune de obiectiv Carl Zeiss cu zoom optic 10x (echivalent cu 38-380mm; F3.5-4.4).

Modelul Cyber-shot H3 păstrează ritmul acţiunii în cazul unor situaţii antrenante precum întrecerile sportive în care orice se poate întâmpla. Noul mod avansat de fotografiere Sport, alături de viteza mare de declanşare de 1/2000 sec cu autofocus predictiv permit surprinderea clară a obiectelor în mişcare, care ar putea pune probleme altor camere digitale compacte.

Cyber-shot dispune de o gamă completă de accesorii: lentile şi filtre, dispozitive GPS pentru înregistrarea locaţiei, baterii de rezervă, trepiede şi genţi pentru transport.

Primele camere foto cyber-shot cu ecran panoramic aduc mai multe zâmbete

Seria de camere digitale subţiri şi pline de stil T Cyber-shot de la Sony câştigă două modele noi, cu mai multe funcţii. Modelele Cyber-shot T200 şi T70 completează rafinamentul imaginii HD cu inovaţii precum noua funcţie "Smile Shutter" pentru feţe fericite, când faceţi poze familiei şi prietenilor, sau ecranele tactile foarte mari şi clare. T200 este disponibil în nuanţele argintiu, negru şi roşu, design-ul vertical unic şi elegant ascunde obiectivul puternic cu zoom optic 5x, foarte bun pentru apropierea unor obiecte sau persoane. Se adaugă T70, care dă o notă de eleganţă în nuanţe la alegere: argintiu, negru, alb şi roz.

Ambele modele ies în evidenţă prin ecranele LCD mari, sensibile la atingere, pentru vizualizarea imaginilor şi un control total al funcţiilor camerei. Modelul Cyber-shot T200 beneficiază de un ecran LCD de 3.5 inci (8,89cm), în timp ce T70 are ecranul de 3.0 inci (7,62cm). Tehnologia Clear Photo LCD Plus asigură claritate şi o reproducere foarte bună a culorii, iar acoperirea anti-reflexie măreşte contrastul şi vizibilitatea, chiar şi atunci când se realizează fotografii în aer liber în condiţii de soare puternic.

Ecranul panoramic cu factor de aspect 16:9 oferă proporţii ideale pentru afişarea imaginilor pe orice televizor HD Ready la care camera este conectată.

Atingerea oricărui punct pe ecran mută imediat focalizarea în acea parte a imaginii, în timp ce atingerea chipului pe ecran activează funcţia de detecţie a feţei. La redare, o atingere scurtă în orice loc al ecranului măreşte acea parte pentru o verificare rapidă.

Soluţia dublă de stabilizare de la Sony combină stabilizatorul optic de imagine Super SteadyShot cu o sensibilitate maximă de până la ISO 3200. Aceasta reduce posibilitatea de realizare a unor imagini nereuşite în cazul fotografiilor de interior sau celor la apus, fără utilizarea flash-ului. Procesarea Sony Clear RAW NR reduce zgomotul de culoare şi zgomotul de luminozitate pentru fotografii naturale la setări de sensibilitate ridicată.

Derularea imaginilor pe un televizor BRAVIA sau pe un ecran HD Ready cu ajutorul unui cablu adaptor de ieşire HD, poate fi însoţită de muzică de fundal, pentru o dimensiune în plus a plăcerii de a urmări fotografiile. Trebuie doar să alegeţi dintre cele patru efecte vizuale (Simplu, Nostalgic, Activ şi Modern) şi dintre cele patru melodii care le însoţesc - apoi se poate urmări rezultatul la o calitate a imaginii HDTV. Slide-urile pot fi personalizate cu melodii MP3 importate din calculator.

Photo TV HD optimizează imaginile şi texturile pentru nuanţe mai subtile şi culori naturale, pe cea mai nouă generaţie de BRAVIA Full HD. Aceasta oferă o îmbunătăţire semnificativă în vizualizarea fotografiilor pe televizoarele convenţionale care sunt optimizate pentru imaginile în mişcare.

Alte caracteristici:

Ambele modele aduc, pe lângă optica de înaltă calitate Carl Zeiss Vario-Tessar (T200 cu zoom optic 5x, T70 cu zoom optic 3x), o rezoluţie de 8.1 megapixeli efectivi şi procesorul puternic dezvoltat de Sony, BIONZ. Acest procesor de imagine rapid controlează focalizarea automată, expunerea şi alte setări ale imaginii pentru rezultate extraordinare în cele mai variate condiţii de fotografiere - chiar şi în cazul portretelor complicat de realizat cu iluminare din spate.

Despre "Sony"

"Sony" este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru utilizatorii individuali sau pentru uz profesional. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony este poziţionat ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55.83 miliarde de euro (8,296 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2007 şi are aproximativ 163,000 angajaţi la nivel mondial.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 13,71 miliarde euro (2,038 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2007. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9.12 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb