Sorin Roşca Stănescu: PNL susţine libertatea presei şi în cazul Antenelor

A.C.
Politică #Media-Advertising / 11 august 2014

PNL nu doreşte "sub nicio formă" ca trustul Intact să aibă de suferit sub aspectul conţinutului si demersurilor editoriale şi nici nu doreşte ca sentinţele pronunţate să genereze reflexe de inhibiţie în promovarea mesajelor redacţiilor şi redactorilor, potrivit unui comunicat remis redacţiei de senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu.

"Partidul Naţional Liberal a luat act de sentinţa Curţii de Apel Bucureşti în dosarul ICA, precum şi de toate măsurile adoptate cu această ocazie privind confiscarea extinsă, în vederea recuperării prejudiciului stabilit. Facem încă o dată public faptul că PNL respectă orice hotărâre judecătorească, indiferent de asprimea ei, dar, în acelaşi timp, întrucât consecinţele sancţiunii penale vizează şi un trust de presă, declarăm că susţinem, aşa cum am facut-o întotdeauna, în mod energic, exercitarea libertăţii de expresie", se arată în comunicare.

PNL reaminteşte că "sub regimul Ponta, a mai fost închisă o televiziune, OTV, care, în prezent, deşi oficial interzisă, funcţionează sub umbrela protectoare a României TV, deţinută de domnul deputat Sebastian Ghiţă, prietenul şi omul de casă al premierului Victor Ponta. În acest sens, nu putem ignora faptul că, în cursul nopţii de 8 spre 9 august, România TV a difuzat o emisiune a domnului Dan Diaconescu, în cursul căreia acesta a lansat propunerea ca Antena 3, în momentul în care va fi lipsită de sediu ca o consecinţă a sentinţei judecătoreşti, să fie găzduită în studiourile OTV. Sugerându-se pe această cale ca, la rândul, ei Antena 3 să fie acaparată de România TV".

Liberalii susţin că dacă premierul "nu face până la capăt un joc duplicitar, atunci are posibilitatea, conform legii şi în condiţii corecte din punct de vedere comercial, să pună la dispoziţia Antenelor, în schimbul unei chirii rezonabile, unul dintre sediile deţinute în prezent de RA-APPS".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb