Sorina Pintea: Să fim mândri de istoria noastră

T.V.
Politică / 1 decembrie 2018

Sorina Pintea (sursa foto: Twitter)

Sorina Pintea (sursa foto: Twitter)

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, afirmă, într-un mesaj transmis astăzi, că aniversarea Centenarului Marii Uniri reprezintă o ocazie pentru a cinsti trecutul, dar şi pentru a privi spre viitor.

"Sărbătorim Ziua Naţională, ziua întregirii neamului, eveniment fundamental pentru istoria modernă a României. (...) Este momentul pentru a ne cinsti trecutul, a ne onora eroii. Dar este şi timpul să ne adunăm gândurile şi speranţele pentru un viitor mai bun. Eu cred în profesioniştii din Sănătate şi în viitorul sistemului sanitar românesc. Să fim uniţi, să fim demni, să fim mândri de istoria noastră, iar gândurile şi faptele noastre să se îndrepte către cei care au nevoie de noi", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Sorina Pintea a avut şi un mesaj pentru profesioniştii din domeniul Sănătăţii.

"Dragi profesionişti din Sănătate, mai mult ca oricând amintiţi-vă că sunteţi urmaşii lui Ioan Cantacuzino, fondatorul şcolii româneşti de imunologie şi patologie experimentală, şi ai doctorului Victor Babeş care a contribuit la publicarea primului tratat de bacteriologie din lume, în 1885, ai lui Nicolae Paulescu care a creat insulina, iar bolnavii de diabet din toată lumea reuşesc să beneficieze de tratament datorită cercetărilor medicului român sau ale Anei Aslan, medicul român care a descoperit 'efectul antiinflamator al procainei' în afecţiunile legate de îmbătrânire", a mai scris ministrul Sănătăţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ~Superb~...Pai suntem, la fel ca orice natie si popor din lumea asta mandrii de istoria noastra...Numai ca, si din pacate, si incepind cu 22-Dec. 1989 cind sa produs un_RESET_istoria noastra a inceput sa se scrie intr-un alt mod, intr-o alta forma decit cea pe care o stiam, intr-o alta ordine sau mai degraba intr-o dezordine si haos generalizat, peste tot si in toate-normal_!!!..Intr-un PC Hard-diskul e cel care inregistraza toate informatile si implicit proceseaza tot ceea ce se petrece in acel PC prin intermediul sistemului de operare...Insa si din pacate stimata doamna ministru incepind cu acel Dec-89' hardul nostru desi a fost nou-nout se pare, cu toate acestea sistemul de operare nu a fonctionat cum trebuie, fie a fost copie luata dintr-alta parte si deci nu venit direct de la producator si deci a avut multe erori, fie a fost scrisa pe un DVD zgariat, fie a fost virusat intre timp si infestat cu fel si fel de programe parazite..Si uite acum, na' poftim consecinte-agravante...Avem dec-I-deja o noua istorie si "moderna" cica a ultimilor 29 de ani.......

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb