Spin Media achizitioneaza o retea de panotaj !

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 27 septembrie 2007

Spin Media a finalizat recent achizitionarea unei retele de panotaj în lifturile din Brasov, marindu-si asfel prezenta în spatiul publicitar indoor. Spin Media detine spatiul publicitar în 272 de lifturi în Brasov din cele aproximativ 400 scari de bloc în care sunt lifturi, având instalate în acest moment 400 de panouri format A3.

Spin Media a conceput pentru clientii sai un pachet complex si complet de servicii pentru reteau de indoor astfel încat implementarea si monitorizarea unei campanii publicitare sa fie cât mai usora .

Pachetele de servicii includ închirierea locatiilor disponibile, planificarea campaniei, decorarea locatiilor, schimbare lunară a afiselor, întretinerea ramelor, monitorizarea campaniilor cu fotografii individuale, înlocuire afise deteriorate. Tiparirea afiselor este inclusa în pret si nu se plateste separat pentru acest serviciu.

Panotajul în lifturi este un canal de comunicare extrem de eficient pentru banci, pensii private, asigurari, retail, telefonie, bunuri de larg consum, centre comerciale.

Pâna la sfarsitul anului Spin Media va monta în Brasov 600 de panouri în lifturi, mentinându-si astfel pozitia de cel mai important jucator pe piata locala de indoor.

Spin Media intentioneaza sa dezvolte reteau de panotaj indoor, atat în lifturi cât si în spatiile comercile si în cladirile de birouri.

............... .............. .............. .............. .............. .............. ....................

Spin Media a intrat pe piata de indoor în anul 2003, prin reteaua de stative pentru distributie a materialelor publicitare tiparite. Locatiile dispun si de panouri publicitare de 23 x 100 cm. Retaua cuprinde în acest moment peste 300 locatii în Bucuresti, Brasov si Valea Prahovei care sunt amplasate în centre de afaceri, restaurante, hoteluri, centre culturale, banci, centre de înfrumusetare, clinici medicale. Din septembrie 2007, reteaua Spin Media si-a extins portofoliul cu panotajul în lifturi, detinând si o retea de 400 de panouri în 300 de locatii, în Brasov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb