SPITALUL MEDICAL CENTRAL:  "Diagnosticul lui Marcel Ciolacu - hipocalcemie frustă; stare stabilă, permite externarea"

C.B.
Miscellanea / 10 mai 2020

 "Diagnosticul lui Marcel Ciolacu - hipocalcemie frustă; stare stabilă, permite externarea"

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ''Carol Davila'' au anunţat că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a suferit un episod lipotimic, menţionând că diagnosticul a rezultat în urma unor investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie.

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile, la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: episod lipotimic recent - în observaţie etiologică, hipocalcemie frustă", se arată în comunicatul transmis duminică de Spitalul Militar.

Unitatea medicală menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

"Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare", mai precizează sursa citată.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ''Repornim România''.

Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău.

Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb