STC Partners obţine finanţare pentru prima fază a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga

S.B.
Companii #Construcţii / 17 ianuarie 2023

STC Partners obţine finanţare pentru prima fază a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obţine finanţare bancară de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica, în valoare de 6 milioane Euro.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care şi apartamente cu grădină sau penthouse-uri, şi va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenţi aşteptaţi să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel şi cu un termen de finalizare al întregului proiect în prima parte a anului 2025.

"Finanţarea obţinută ne oferă o şi mai mare încredere în piaţa în care activăm, şi nu numai, pentru că acestea sunt semnale pozitive pentru întreaga economie. De asemenea, parteneriatul semnat cu Banca Transilvania ne confirmă din nou calitatea ansamblului rezidenţial pe care urmează să îl livrăm şi reprezintă o oportunitate excelentă pentru viitorii rezidenţi Quartier Azuga să beneficieze oferte personalizate de credite ipotecare prin Banca Transilvania. În plus, obţinerea finanţării completează sursele de finanţare necesare pentru a livra ansamblul rezidenţial în parametrii calitativi prezentaţi", spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Lansată la finalul verii lui 2022, prima fază a proiectului este vândută în proporţie de peste 30%, cu anumite tipuri de unităţi vândute deja integral. "Banca Transilvania este aproape de clienţii din sectorul imobiliar, cărora le oferim suportul financiar necesar. Am văzut în Quartier Azuga un asemenea proiect de calitate şi ne bucurăm că putem contribui la formarea unei noi comunităţi rezidenţiale în Bucureşti", spune Cosmin Calin, Executive Director Large Corporate, Banca Transilvania

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set amplu de beneficii, printre care şi eficienţa energetică ridicată. Pre-certificarea Green Homes, deja obţinută din Septembrie 2022, şi standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze şi electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiţii favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziţie şi perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb