Stefano Borsari, noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank România

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 2 iulie 2015

Stefano Borsari este noul Director General Adjunct şi Chief Financial Officer al Intesa Sanpaolo Bank România, fiind în prezent în curs de autorizare din partea Băncii Naţionale a României (BNR).

Acesta s-a alăturat recent echipei manageriale a Intesa Sanpaolo Bank România, fiind la a treia misiune internaţională în cadrul Diviziei Bănci Subsidiare Internaţionale, după ce anterior a fost CFO pentru 4 ani la Alexbank, una din cele mai mari bănci de retail din Egipt.

Licenţiat in Economie la Universitatea Modena şi Reggio Emilia şi cu un masterat în Banking Administration obţinut la CEFOR, Milano, Stefano Borsari are peste douăzeci de ani de experienţă în industria bancară şi competenţe solide în retail banking, corporate & investment banking şi credite de consum. Expertiza în contabilitate şi planificare şi control are la bază cunoştinţe tehnice solide şi experienţa funcţiilor de conducere din cadrul băncilor italiene (Intesa Sanpaolo, BPER si UniCredit).

Din echipa managerială a Intesa Sanpaolo Bank România va face parte în următoarele luni (estimat august 2015) şi Paolo F. Trifiletti, ca urmare a pensionării actualului Director General Adjunct şi Chief Lending Officer, Enzo Pellegrino, căruia conducerea băncii îi multumeşte pentru activitatea desfăşurată în România în perioada mai 2012- iulie 2015.

Paolo Trifiletti, după mai bine de 20 de ani petrecuţi în corporate banking şi analiză şi acordare credite, este la prima experienţă de durată în afara Italiei, fiind până de curând Coordonatorul Structurii Intesa Sanpaolo International Banking Analiză şi Aprobare Credite, din cadrul Departamentului Credite al Grupului. Absolvent al Universităţii de Stiinţe Economice din Catania, şi înregistrat în Registrul de Cenzori al Italiei, Trifiletti este un bancher extrem de experimentat cu abilităţi solide în domeniul corporate finance şi al evaluării riscului de credit.

"După 30 de ani de experienţă în domeniu financiar, suntem nevoiţi să-i mulţumim domnului Pellegrino pentru eforturile depuse şi dedicarea sa în cadrul Intesa Sanpaolo Bank România. Totodată, echipa se îmbogăţeşte cu doi specialişti experimentaţi, alături de care vom pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu şi lung ale Intesa Sanpaolo Grup pe piaţa locală", a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank România.

Până la sfârşitul anului 2015 noua structură a Comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank România va fi următoarea: Marco Capellini - Director General (CEO), Stefano Borsari - Director General Adjunct (CFO), Stefano Burani - Director General Adjunct (CBO), Florin Şandor - Director General Adjunct (CWO), Paolo Trifiletti- Director General Adjunct (CLO) (din august 2015). Cei doi noi membri, Stefano Borsari si Paolo Trifiletti, vor urma procedura de autorizare din partea Bănci Naţionale a României. (BNR)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb