Stingerea creditelor bancare, prioritatea Transavia în 2014

V.B.
Companii #Agro-alimentar / 10 februarie 2014

Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România, îşi propune ca, până la finalul acestui an, să îşi desfăşoare activitatea din surse proprii, având ca obiectiv închiderea creditelor bancare accesate în mare parte pentru modernizarea facilităţilor de producţie şi achiziţionarea de utilaje agricole performante, conform unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Transavia susţine că 2013 a fost cel mai profitabil an, cu cea mai mare cifră de afaceri (135 de milioane de euro) şi un profit brut de 12,5 milioane de euro.

Compania Transavia a finalizat anul 2013 cu 10 milioane de euro investiţie, după un plan investiţional iniţial de 8 milioane de euro. Pentru 2014, Transavia îşi propune să continue investiţiile la nivel cel puţin similar anului trecut, având în vedere cumpărarea de noi utilaje agricole şi dezvoltarea altor spaţii de producţie.

Cu peste 1.500 de angajaţi, Transavia este cel mai important producător autohton de carne, cu o cantitate livrată de peste 55 de mii de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Compania deţine 15 ferme de creştere a puilor de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale. Grupul Transavia a cumpărat, în 2007, Avicola Braşov. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procentaj de 75%, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Transavia activează şi pe piaţa internaţională, prin exporturile în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb