Studii: Vaccinul de la Pfizer nu a fost niciodată sigur şi eficient

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 25 septembrie 2023

Studii: Vaccinul de la Pfizer nu a fost niciodată sigur şi eficient
Călin Rechea

Tot mai multe studii arată amploarea extraordinară a efectelor secundare ale aşa-numitelor vaccinuri anti-Covid, în special a celor "construite" pe baza tehnologiei ARNm de la Pfizer şi Moderna.

Dar este justificată acceptarea acestora, dacă efecte primare sunt cele promise? În niciun fel, mai ales atunci când "autorităţile" forţează "imunizarea" obligatorie, pe care apoi nu au mai recunoscut-o, cum a fost cazul premierului canadian Justin Trudeau, şi adoptă măsuri dictatoriale prin care atentează la viaţa propriilor cetăţeni.

Dar dacă efectele primare nu există? Atunci este vorba de cu totul altceva. Este vorba despre crime împotriva umanităţii, iar acestea trebuie judecate în tribunale similare celui de la Nurnberg, după care este numit şi Codul de la Nurnberg, care stabileşte principiile etice fundamentale în ceea ce priveşte experimentele medicale asupra fiinţelor umane.

Contractele secrete dintre guverne şi companiile farmaceutice au inclus nu doar recunoaşterea lipsei eficienţei şi siguranţei "vaccinurilor", ci şi valoarea contractelor. În cazul Africii de Sud, preţurile dozelor de "vaccin" anti-Covid au fost duble în comparaţie cu cele plătite de Uniunea Europeană, după cum se arată într-un articol recent de la Politico.eu.

Informaţiile sunt incluse în contractele dintre guvernul Africii de Sud şi companiile Johnson & Johnson (J&J), Pfizer, Serum Institute of India şi Gavi Alliance, care au fost publicate pe site-ul organizaţiei neguvernamentale Health Justice Initiative (HJI), la adresa healthjusticeinitiative.org.za/pandemic-transparency.

După cum se arată pe site-ul organizaţiei, "la 22 februarie 2022, HJI a lansat o acţiune în justiţie pentru dezvăluirea tuturor contractelor de vaccin Covid-19 şi a oricăror acorduri aplicabile cu societăţile şi entităţile relevante".

Acţiunea în justiţie a fost declanşată ca urmare a refuzului Departamentului Naţional de Sănătate din Africa de Sud de a permite accesul la documente.

La 17 august 2023, Înalta Curte din Pretoria a dat câştig de cauză HJI şi a dispus ca toate contractele de achiziţie a vaccinului COVID-19 să fie făcute publice.

Conform datelor prezentate de Politico.eu, Serum Institute of India, producător al "vaccinului" de la Oxford/AstraZeneca, a cerut Africii de Sud 5,35 de dolari pentru o doză, în condiţiile în care UE a plătit 1,78 euro.

În cazul "produsului" oferit de J&J, Africa de Sud a plătit 10 dolari pentru o doză, cu 15% mai mult decât UE, iar pentru "vaccinul" de la BioNTech/Pfizer preţul a fost tot de 10 dolari pe doză, în condiţiile în care UE a plătit 15,5 euro, iar statele din Uniunea Africană 6,75 dolari pentru o doză.

Din păcate, preţurile nu sunt nici pe departe cel mai revoltător lucru din contracte, mai ales în cazul contractului cu BioNTech/Pfizer, cel mai utilizat dintre "vaccinurile" anti-Covid.

În secţiunea a doua a contractului, referitoare la furnizarea "vaccinului", se arată că "eforturile Pfizer de a dezvolta şi fabrica "Produsul" sunt aspiraţionale în natura lor şi supuse unor riscuri semnificative şi incertitudini", iar cumpărătorului i se cere să accepte acest lucru.

Atunci cum rămâne cu "sigur şi eficient", sintagma utilizată permanent de autorităţi, inclusiv cele ale statului român?

"În pofida eforturilor şi a oricăror date estimate prevăzute în calendarul intermediar de livrare, părţile recunosc faptul că produsul a finalizat testele clinice din faza 26/3 şi că, în pofida eforturilor depuse de Pfizer în domeniul cercetării şi al dezvoltării şi fabricării, este posibil ca produsul să nu aibă succes din cauza unor provocări sau eşecuri tehnice, clinice, de reglementare, de fabricare, de transport, de depozitare sau de altă natură", se arată în secţiunea 2.1(c) a documentului "Pfizer - Manufacturing and Supply Agreement" de pe site-ul HJI.

Prin contract se mai arată că nu vor exista niciun fel de consecinţe pentru Pfizer şi în cazul în care nu îşi îndeplineşte timp obligaţiile contractuale.

Iar apoi vine secţiunea 5.5, care demonstrează că toate declaraţiile oficialilor privind siguranţa şi eficienţa au fost minciuni sfruntate, folosite cu neruşinare şi iresponsabilitate pentru realizarea planului de vaccinare, pe fondul terorizării permanente a populaţiei prin mijloacele de "informare în masă".

"Cumpărătorul recunoaşte, de asemenea, că efectele pe termen lung şi eficienţa Vaccinului (n.a. cu majuscule, conform originalului) nu sunt cunoscute în prezent şi pot exista efecte adverse ale Vaccinului care în prezent nu sunt cunoscute", se arată în această secţiune a contractului dintre Pfizer şi guvernul Africii de Sud. În plus, "Cumpărătorul recunoaşte că produsul nu va fi serializat".

Oare această cerinţă este inclusă şi în contractul dintre Pfizer şi autorităţile europene? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci clauza reprezintă o încălcare a legilor europene.

În ţara noastră există "Organizaţia de Serializare a Medicamentelor din România", iar pe site-ul instituţiei se arată că "asigură implementarea Directivei 2011/62/UE (FMD) şi a Regulamentului Delegat (UE) 2016/161 al Comisiei Europene în scopul împiedicării infiltrării medicamentelor falsificate în lanţul european de aprovizionare".

Pe fondul acestor prevederi extrem de grave din contractele de furnizare a "vaccinurilor" anti-Covid în Africa de Sud, desecretizarea şi publicarea integrală a contractelor din Uniunea Europeană este absolut necesară, deoarece transparenţa unui act decizional de o asemenea importanţă este fundamentală, chiar şi pentru societăţile în care mai există doar vestigii muribunde ale democraţiei.

În 15 ianuarie 2021, preşedintele Iohannis a ieşit în faţa presei după ce s-a "vaccinat", aşa cum dovedeşte un clip de la Agerpres de pe Youtube.

"Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă şi nu doare", a sunat declaraţia sa, "construită" parcă pentru o turmă de idioţi trepanaţi care sunt îndemnaţi să urmeze necondiţionat îndemnurile "autorităţilor". Acesta este punctul principal prin care să promovezi un "tratament" injectabil, declarând că "nu doare"?

Apoi, Klaus Iohannis a subliniat că "vaccinul este sigur şi eficient şi recomand tuturor vaccinarea". Oare ştia atunci "preşedintele" României clauzele contractuale impuse de Pfizer şi acceptate fără crâcnire de toţi vajnicii apărători ai intereselor naţionale?

Aceasta nu este o simplă minciună de politician veros şi iresponsabil, este o decizie cu implicaţii majore asupra sănătăţii poporului român şi o vinovăţie care nu se poate prescrie şi pentru care nicio pedeapsă nu este suficient de mare.

Vinovăţia Parlamentului, a guvernului şi a organizaţiilor de presă, care au primit bani pentru a promova neîntrerupt "vaccinarea", este la fel de mare, nu doar la nivel de instituţii ale statului român, ci şi la nivel individual.

Toate aceste scursuri "umane" trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut, iar până atunci trebuie eliminate din orice poziţie care presupune luarea unor decizii cu implicaţii la nivel de comunitate, indiferent cât de mică este această comunitate.

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. Îmi aduc aminte cu "nostalgie" când sud-africanii au fost "beneficiarii" unei noi tulpini covidiene inofensive, pe care chiar ei o descoperisera, dar "lumea bună" s-a isterizat și le-au interzis zborurile către Europa.

    O tempora, o mores. 

    In chestia cu contractele pentru zeama vax e clar că au fost întocmite cu aceleași clauze peste tot, mai puțin poate cu prețul. 

    Ursula von der Pfizer știe cel mai bine :) 

    Toți cioclii plandemici și specialiștii lui guvid prăjit și toți cei din presă care au fost plătiți pentru propaganda lor imbeciloida provax ar trebui "imunizați sigur și eficient" cu borșul expirat din stoc. 

    Ciuruiala la foc automat sa li se invineteasca brațele vânjoase :)) și după aceea monitorizați atent să nu aibă efecte adverse :)

    1. Am mai spus. Singura explicatie logică și "neconspirationista" (reducerea populației) este producerea artificială in laborator sau îmbunătățirea virusului inițial prin procedura gain of function.

      Asta au spus și cercetători de specialitate, dar și guri de la serviciile americane. 

      Așa că se poate înțelege panica indusă populației slabe de înger, în mod programatic, ca la o comandă unică.

      S-a crezut că pericolul e uriaș și de aici darea în consum pe repede inainte a unui borș dovedit ca ineficient și din păcate periculos pentru că se vrea revoluționar (Arnm). 

    Pe cand un proces colectiv? Parca avea pe rol unul so av PI PErea.

    Doamne ajuta! 

    nu conteaza viata votantilor ci profitul corporatiilor care sponsorizeaza politicul......dar votantii se aliniaza la linia de start in 2024....prostie multa mon cher.

    Interesante perspective!

    Big Pharma și căpușele din fiecare stat au profitat la maxim! 

    La Nurenberg cu toți, dacă se dovedește ca efectele primare au fost spre zero iar cele secundare au dus la decese sau limitări funcționale! 

    În context, e de cugetat și la disperarea Armatei și a serviciilor de forță de a fi vaccinați cu prioritate în centre dedicate și secrete!

    citesc trist.

    acum 1-2 ani postam des si agresiv e aceeeasi tema si in aceeasi directie. multi ma combateau, uneori eram cenzurat.  

    sper ca macar 1-2 oameni am salvat cu postarile mele.  

    in rest... Dumnezeu cu mila. Eu vreau sa ajut dar cu o tona de restrictii si cu id-ul meu filtrat (daca la pseudonim pun Ban.Cher.Vali, niciodata nu apare comentariul...sunt filtrat) , ce pot sa mai fac?  

    multa bafta, vad ca oamenilor nu le trebuie anticipatii si ganduri din viitor. Nici animalele nu au memorie (prospectiva sau retrospectiva). Ce sa mai zic? ....  

    Ban.Cher.Vali 

    Ciudat. Vaccinul e facut de Biontech si dezvoltat tot de compania germana. Pfizer i-a devenit partener tocmai pentru ca avea usile deschise in lume pentru ca, deh, big pharma.

    Poate acum cand virusul nu mai e la fel de puternic precum cel initial numai e necesarea vaccinarea, insa atunci cand exista tulpina initiala am ales sa imi fac acest vaccin, in ciuda unor posibile efecte adverse. Atat eu cat si parintii mei care sunt in varsta si toti suntem foarte bine, doar unul dintre noi a avut covid atunci si acela a fost ca o banala raceala. Cu toate acestea, la vremea respectiva am avut persoane in jur care au murit din cauza complicatiilor pentru ca nu s-au vaccinat si au stat pana in ultima clipa sa nu se duca la spital crezand ca acolo vor fi omorati.

    Ce vreau sa spun e ca s-a meritat riscul de a te vaccina fata de risca sa fii rapus de tulpina initiala care a fost foarte agresiva. (eu citit mult despre vaccinul dezvoltat de Biontech pentru ca inca de un an inainte de pandemie stiam la ce lucreaza Biontech si cumparam lunar actiuni la ei, ba chiar le-am zis si prietenilor sa cumpere actiuni pentru ca vor fi primii care vor scoate un vaccin eficient anti covid). 

    ...

    1. Problema este ca si acum vor sa ni-l bage pe gat,sa mai cheltuiasca niste bani aiurea.Oricum exista Covid pe care il faci cu sau fara vaccin.Trebuie sa se inceteze cu aruncarea banilor in vant fiindca autoritatile romane zic ca nu au bani si pun biciul pe poporul roman.Sa se sacrifice politicienii in primul rand,in tot si in toate.Ai naibii!

      vaccinul nu a fost niciodata anticovid...

       

      virusul covid e doar contextul si pretextul acceptarii acestui vaccin (indiferent ca e de la moderna, pfizer, jj, de la chinezi sau rusi - ma refer la ARNm-uri, deci)  

      cine gandeste cu inima, nu cu capul rece s-a lasat emotionat si prostit de discursul oficial. Cine a gandit la ultra-rece cu capul a observat "crapaturi " in discursul oficial (ex: nimeni nu iti vrea binele cu forta) si poate i s-a aprins beculetul de alarma. Cu sau fara date, toate beculetele de alarma trebuiau sa fie aprinse daca acel om gandea cu capul , nu cu inima.  

      Oricum.apa a fost deja varsata,ce a fost,a fost,nu mai putem repara.Sa nu mai achizitioneze altele fiindca nu mai sunt fraieri care sa le faca si arunca banii poporului la gunoi sau mai degraba in buzunarul companiilor farmaceutice si al lor.

      legat de binomul virus covid-vaccin ARNm tot ce pot sa afirm clar (fara sa mai dau detalii) e ca "solutia" (unii ii zic zeama magica :D ) la problema e de fapt o problema si mai mare asa cum unii o vor descoperi in urmatorii 1-3-5-10 ani in diverse forme.

      sfat cu drag, nu cu rautate, dat celor ce au cazut in plasa genocidala a guvernelor lumii, mituite de big pharma: ce aveti in sange acum poate fi scos fie prin mijloace mecanice (dar e al naibii de scump - procedurile costa 70-130.000 euro si se bazeaza pe principiul dializarii sangelui in sedinte succesive pentru a scoate grafenul si alte porcarii) dar exista si solutii mai ieftine cum ar fi cele chelatoare (aplicate si in cazul intoxicatiei cu metale grele - ex: edta disodic chelator sau curcumina sau altele asociate - cautati pe net). Sfat mare de tot: NU BAGATI IN VOI DE NEBUNI ORICE SUBSTANTA - VA SFATUITI INTAI CU MEDICUL DE FAMILIE indicand problema si rugand medicul sa va prescrie substante utilizate in eliminarea metalelor grele din corp (substante chelatoare).  

      Cam asta am de zis,  

      Sanatate!

      p.s. nu va pierdeti increderea, nu va deprimati. E rezolvabila situatia.  

      am uitat sa ma semnez, la 7.2 eram tot eu, Ban.Cher.Vali

      " vaccinul nu a fost niciodata anticovid... 

       

      virusul covid e doar contextul si pretextul acceptarii acestui vaccin (indiferent ca e de la moderna, pfizer, jj, de la chinezi sau rusi - ma refer la ARNm-uri, deci)  

      cine gandeste cu inima, nu cu capul rece s-a lasat emotionat si prostit de discursul oficial. Cine a gandit la ultra-rece cu capul a observat "crapaturi " in discursul oficial (ex: nimeni nu iti vrea binele cu forta) si poate i s-a aprins beculetul de alarma. Cu sau fara date, toate beculetele de alarma trebuiau sa fie aprinse daca acel om gandea cu capul , nu cu inima. " 

      raspuns: ba da, se poate repara.  

      am dat la 7.4 un raspuns nedetaliat, dar cu principalele cai de actiune. Tot ce am scris la 7.4 TREBUIE, E OBLIGATORIU!, sa beneficieze de girul si sfatul unui medic!  

      Ban.Cher.Vali 

      si pe langa sfatul plin de drag si prietenie sa nu va deprimati si sa nu abandonati increderea, mai am un sfat:

      DATA VIITOARE GANDITI CU PROPRIUL CAP , nu va mai purtati doar ca o cutie de rezonanta pentru mesajele "oficiale" venite de la guvern, de la autoritati, de la institutii, etc.  

      Cand vi se vor propune/impune :  

      - orasele de 15 minute 

      - portofelul electronic (asociat cu limitarea/eliminarea cashului) 

      - alte bazaconii (prezentate ca progresiste si ultramoderne)  

      ...va rog eu frumos din inima, GANDITI PE CONT PROPRIU CU PROPRIUL CAP DIN DOTARE... nu mai fiti galeti pentru ce mesaje si informatii vor unii sa scurga in voi !!!!!!!!  

      Analizati coerenta ideilor , corespondenta cu faptele si situatiile, intuitiv fiti deschisi la semne ca sunteti manipulati si mintiti, etc.  

      Nu mai mergeti orbi inainte ca "asa e stiinta, asa ne-a zis guvernul, etc".  

      Ban.Cher.Vali

      corect

      unii au "gandit cu propriul cap" in loc sa aiba incredere in medici, nu s-au vaccinat si au platit cu viata.

      noi ne-am vaccinat toata familia si n-are nici unul vreo problema.

      Asa e. Virusul a fost creat ca pretext in vederea 'vaccinarii' si nu invers. Scopul e depopularea.

      pentru prostime nu exista cu cap, nu i se va spune niciodata ca e legat in "15 minute", ci i se vor da mici si bere ca sa stea la cotet si sa salveze planeta. Daca nu-i plac micii, o sa fie nasol, ca in bancul cu ciupercile otravitoare

      As prefera sa se semneze, ii gasesc mai repede comentariile in care am incredere

      eu ma semnez tot timpul (cand nu ma grabesc :))) )

      la fel face si s c cret (cel care semna inainte cu "comentarii cretine")  

      multumesc. eu doar exprim opinii mai mult sau mai putin infailibile.  

      dar multumesc pentru incredere - totusi nu uita ca sunt om si pot gresi.  

      spiritul gandirii critice e cel mai bun.  

      Ban.Cher.Vali 

      bine.

      sanatate!  

      Ban.Cher.Vali 

      da, eliminarea populatiei in mod controlat de boli de diverse etiologii si pe diverse secvente temporale (unele imediate - ex: avc generalizat, infarct) altele cu evolutie mai mult sau mai putin lenta (cancere rezistente la medicamentele prezente)

      asta daca pur si simplu nu a lucrat "mana providentei" prin mana asistentei medicale care a facut injectia in asa fel incat sa nimereasca o vena sau o artera mai mare ... zic asta pentru ca am vazut mai multe filme documentare in care erau atestate urmarile imediate (*2-10 minute) ale ARNm-urilor daca erau injectate direct in fluxul sangvin imediat (vena/artera mai relevanta, nu capitalare) ...actiunea era asemanatoare cele de venin de vipera asupra sangelui mamifrelor... coagulare intr-o masa de gel , ca o ...racitura sa ii zicem. E efectul veninului de vipera asupra sangelui - coagulare instant.  

      Deci cum ziceam... daca asistenta medicala a avut mana "rea" :)) sa nimereasca o vena artera... asa apar injectatii care pica pe jos si tremurand mor in primele 10-15 minute. Ca a fost vaca asistenta medicala si i-a nimerit o vena/artera.  

      Ban.Cher.Vali 

      ma tem ca de data asta e altfel, nu mai e cu mici, Dane...

      oamenilor deja li s-au aprins beculetele  

      daca acum incep presiunile cu portofelul electronic, limitarea cash-ului si orasele de 15 minute , nu cred ca mai inghit multe oamenii ....  

      au fost supusi prea multor experimente sociale intr-un timp prea scurt.  

      sunt mult mai constienti ca au fost mintiti si otraviti si s-a dorit moartea lor cu vaccinul covid si ca noile valuri de provocari sunt tot de origine "sintetica" ...  

      nu ii subestima pe oameni, nu ii subestima mai ales pe romani (unul dintre cele mai inteligente neamuri de pe pamant , dupa cate a avut de indurat de-a lungul mileniilor) 

      Ban.Cher.Vali 

    Grav.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb