ZIARUL BURSA

25 septembrie 2023
Ediţia din 15.08.2024
"Dorim să ajungem «unicorn», în maximum cinci ani"

VIDEO - SUPLIMENT AROBS "Dorim să ajungem «unicorn», în maximum cinci ani"

A consemnat Andrei IacomiPiaţa de Capital / 25 septembrie 2023

(Interviu cu Voicu Oprean, fondatorul şi CEO AROBS Transilvania Software) 

"Am arătat că suntem o companie care merită să fie prezentă în Piaţa Principală a BVB, prin prisma lichidităţii, a transparenţei şi a rezultatelor" "Vrem să creştem accelerat, motiv pentru care avem această campanie intensă de achiziţii, dar creştem şi organic" "Ceea ce ne diferenţiază este resursa umană"

Emil Boc: "Eliminarea facilităţilor pentru IT este o greşeală"

Emil Boc: "Eliminarea facilităţilor pentru IT este o greşeală"

G.M.Politică / 25 septembrie 2023

Eliminarea de către Guvern a facilităţilor acordate sectorului IT este o greşeală şi are semnificaţia unei frânări bruşte din partea ţării noastre în condiţiile în care UE apasă acceleraţia în domeniul digitalizării, a declarat, la finalul săptămânii trecute, fostul premier Emil Boc, primarul liberal al municipiului Cluj Napoca, pentru postul de radio Ziua Live.

Capitalizare de aproape un miliard de lei pentru AROBS, cu 50% peste cea obţinută în urma plasamentului privat

SUPLIMENT AROBS Capitalizare de aproape un miliard de lei pentru AROBS, cu 50% peste cea obţinută în urma plasamentului privat

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 25 septembrie 2023

Mihai Căruntu, AAFBR: "AROBS are toate ingredientele să devină o companie de referinţă pentru Piaţa Reglementată a bursei noastre" "Pentru investitori va fi important ca ponderea veniturilor recurente ale companiei să fie cât mai mare în totalul veniturilor", spune analistul financiar Cristian Tudorescu, consultant financiar: "Simpla migrare către prima piaţă a BVB nu induce o evoluţie pozitivă pe termen mediu-lung pentru acţiune; rezultatele financiare vor fi vectorul principal"  

AROBS în cifre

SUPLIMENT AROBS AROBS în cifre

Valentin M. IonescuPiaţa de Capital / 25 septembrie 2023

Valentin M. Ionescu

Grupul Arobs este un holding în structura căruia se regăsesc 25 de firme controlate de AROBS Transilvania Software S.A. - ca societate parentală. Întrucât operează în 9 ţări, AROBS Transilvania Soft­ware S.A. poate fi considerată o companie transnaţională ce oferă direct sau prin filialele sale servicii software, sisteme integrate, dezvoltare de software la comandă, în industria automotive, managementul flotelor, "Life sciences". Divizia servicii software este pilonul principal al grupului, dar sistemele integrate nou lansate se extind rapid. Expertizele soft­ware services sunt: industriile Automotive, Aerospaţial, Marin, Medical Devices, Clinical Trials, IoT, Travel, Enterprise Solutions, Fintech, Intelligent Automation.

AROBS - cea mai mare companie de IT de la BVB

SUPLIMENT AROBS AROBS - cea mai mare companie de IT de la BVB

Piaţa de Capital / 25 septembrie 2023

Compania are birouri în unsprezece oraşe din ţara noastră şi în nouă internaţionale Serviciile şi produsele software - verticalele majore de business ale AROBS TrackGPS reprezintă una din cele mai importante soluţii de management al flotei din Europa Centrală şi de Est  

Bursele studenţeşti, în consultare publică

Bursele studenţeşti, în consultare publică

O.D.Miscellanea / 25 septembrie 2023

Ministerul Educaţiei a pus în consultare publică proiectul de Ordin privind aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin financiar de la bugetul de stat pentru studenţii şi cursanţii din învăţământul superior de stat, învăţământ cu frecvenţă.

MACRO NEWSLETTER 25 Septembrie 2023

MACRO NEWSLETTER 25 Septembrie 2023

Macroeconomie / 25 septembrie 2023

Activitatea în sectorul privat din Franţa a înregistrat o contracţie peste aşteptări şi în septembrie 2023, pe fondul contracţiei din servicii şi din industrie. Indicele agregat al activităţii a scăzut până la 43,5 puncte, cel mai redus nivel din ultimele 34 de luni (o valoare sub 50 arată contracţie), de la 46 de puncte, în condiţiile în care indicele sectorului serviciilor a scăzut până la 43,9 puncte, de la 46 de puncte. Indicele activităţii din industria prelucrătoare a scăzut cu 2,4 puncte, până la 43, puncte, cel mai redus nivel nivel din ultimele 40 de luni, în condiţiile unei scăderi a indicelui producţiei cu 4,1 puncte, până la 41,8 puncte. Contracţia activităţii din sectorul privat a avut loc pe fondul accelerării creşterii costurilor de producţie şi a temperării preţurilor produselor finite. (S&P Global)

TradeVille: 2B Intelligent Soft surprinde investitorii

TradeVille: 2B Intelligent Soft surprinde investitorii

F.A.Piaţa de Capital / 25 septembrie 2023

2B Intelligent Soft a încheiat primul semestru din 2023 cu o creştere de 72% a veniturilor, în timp ce profitul său net s-a majorat cu 132%, fiind peste câştigul net aferent întregului an 2022, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiză al TradeVille.

Minciuna ca medicament şi adevărul ca datorie (II)

Gheorghe PipereaMiscellanea / 25 septembrie 2023

Gheorghe Piperea

4. Una dintre cauzele proliferării şi relativului succes la public ale acestei forme oficiale de minciună (corectă politic şi trezită) este confuzia între minciună şi fals, între ştiinţă propriu-zisă şi pseudo-ştiinţă şi între ştire şi opinie.

Minciuna este un fals intenţionat.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo