STUDIU INDEPENDENT:  SAS Viya pe Microsoft Azure - rentabilitate de 204% a investiţiei

G.D.
Companii / 11 mai 2022

SAS Viya pe Microsoft Azure - rentabilitate de 204% a investiţiei

Companiile care implementează SAS Viya, platforma cloud-native a SAS pentru AI, analytics şi data management, pe platforma Microsoft Azure, văd o rentabilitate a investiţiei lor de 204% pe parcursul a trei ani, potrivit studiului Total Economic Impact, realizat de Forrester Consulting, conform unui comunicat remis redacţiei. Totodată, compania de consultanţă subliniază că valoarea câştigată de clienţi în urma investiţiilor în soluţia SAS Viya se ridică la milioane de dolari în valoare actuală netă, iar primele rezultate ale implementării sunt observate după 14 luni. Rezultatele complete ale studiului vor fi prezentate în cadrul unui webinar susţinut de SAS şi Microsoft pe data de 18 mai, la orele 11 a.m. ET, unde vor fi invitaţi şi speakeri de la Forrester.

Potrivit sursei citate, Forrester a intervievat nouă factori de decizie din şase organizaţii, clienţi care utilizează SAS Viya pe Azure, pentru a înţelege beneficiile, costurile şi riscurile asociate investiţiei lor. Clienţii sunt din domenii diverse, inclusiv guverne, producţie, servicii financiare, servicii profesionale IT şi bancare. Înainte de implementarea soluţiei, persoanele intervievate au remarcat că barierele în calea accesului la date şi sursele de date disparate au făcut dificilă şi consumatoare de timp construirea, implementarea şi gestionarea modelelor AI. Alte probleme cu care s-au confruntat au inclus ineficienţa şi costurile ridicate ale infrastructurii de analiză on-premise.

Potrivit studiului, după investiţia lor în soluţia SAS, intervievaţii au abordat aceste provocări şi au observat o productivitate şi performanţă generală îmbunătăţite. Beneficiile cuantificate au inclus un timp mai rapid de lansare pe piaţă pentru insight-uri analitice, eficienţă operaţională îmbunătăţită în construirea şi testarea modelelor şi economii de costuri în urma retragerii infrastructurii de analiză on-premise. Graţie tuturor acestor beneficii, alături de altele necuantificate, SAS Viya joacă un rol cheie în luarea deciziilor din cadrul organizaţiei, respectiv în succesul general, conform clienţilor intervievaţi.

"Organizaţiile de astăzi se confruntă cu o multitudine de puncte de fricţiune în procesul decizional. Parteneriatul nostru strategic cu Microsoft îşi propune să simplifice acest proces pentru a îmbunătăţi deciziile şi a accelera inovaţia. Acest studiu arată că ne îndeplinim cu succes promisiunea şi oferim o valoare imensă clienţilor noştri, prin reducerea costurilor, creşterea timpului de valorificare şi productivitate îmbunătăţită pentru specialiştii în data science şi analiştii din diverse industrii", a declarat Jay Upchurch, Vicepreşedinte Executiv şi Chief Information Officer la SAS.

Din 2020, când SAS şi Microsoft şi-au anunţat parteneriatul strategic, cele două companii au continuat să găsească noi modalităţi de a satisface nevoile de migrare şi modernizare în cloud ale clienţilor comuni.

De la valorificarea datelor în flux IoT şi analize avansate pentru a ajuta la menţinerea integrităţii vaccinului COVID-19, până la furnizarea de servicii rapide şi personalizate pentru clienţi, bazate pe analize în timp real, clienţii comuni abordează cele mai complexe provocări cu SAS Viya pe Azure, subliniază sursa citată.

Companiile au lansat, de asemenea, noi soluţii specifice industriei, cum ar fi SAS Cloud for Intelligent Planning ca parte a Microsoft Cloud for Retail şi SAS for Improved Manufacturing Quality pentru Microsoft Cloud for Manufacturing. Aceste soluţii puternice îi ajută pe liderii din industrie să rămână rezistenţi pe pieţele de astăzi, în schimbare rapidă.

Noile integrări SAS Viya pe Azure includ SAS Event Stream Processing, Azure IoT Edge şi Azure IoT Hub pentru a acţiona pe baza informaţiilor în timp real; SAS Intelligent Decisioning with Power Automate pentru a îmbunătăţi deciziile organizaţiei; şi SAS Model Manager with Azure Machine Learning pentru a elimina barierele cu care se confruntă organizaţiile pe măsură ce pun mai multe modele AI în producţie.

Aceste beneficii continue ale parteneriatului au fost, de asemenea, evidenţiate de intervievaţii studiului TEI, care au oferit feedback pozitiv despre caracteristicile integrărilor, inclusiv SAS Model Manager şi Azure Machine Learning, SAS Intelligent Decisioning and Power Apps şi Power Automat, precum şi capacitatea de a realiza modele în baza de date din Azure Synapse Analytics.

"SAS Viya pe Azure oferă clienţilor informaţii mai bune cu mai puţin timp, cost şi complexitate pentru a ajuta la accelerarea timpului de generare a valorii", a declarat Alvaro Celis, Vicepreşedinte Global ISV Commercial Solutions la Microsoft. "Acest lucru le permite clienţilor Azure să abordeze cele mai critice provocări în analytics pentru a stimula inovaţia."

Aflaţi mai multe despre SAS Viya pe Azure şi rezultatele complete ale studiului TEI la webinarul comun SAS şi Microsoft, cu speakeri invitaţi de la Forrester, pe 18 mai, la 11 a.m. ET. Pentru a afla mai multe despre parteneriatul strategic SAS şi Microsoft, vizitaţi sas.com/Microsoft, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb