SUPLIMENT IT&C Huawei România a asigurat şi va asigura stabilitatea reţelelor în toată Europa

Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 aprilie 2020

Huawei România a asigurat şi va asigura stabilitatea reţelelor în toată Europa

De fiecare dată când ne vom uita în urmă la momentele istorice generate de criza COVID-19, oricine va privi la eforturile depuse în lupta împotriva pandemiei, va descoperi, alături de profesioniştii sistemului medical, epidemiologi sau cercetători şi prezenţa Huawei România.

Din vârful inovaţiei tehnologice şi a ştiinţei, până la prima linie de luptă pentru protejarea prietenilor români aflaţi la nevoie, angajaţii noştri extraordinari au fost acolo, în sprijinul clienţilor noştri operatori de telecomunicaţii (Orange, Vodafone, Telekom, RCS-RDS), pentru securizarea şi stabilizarea reţelelor aflate în vârf al traficului de internet, asigurând rezilienţa în momentele cele mai dificile.

Povestea noastră, a celor de la Huawei România, se scrie încă din 2003. Au trecut aproape 18 ani, în tot acest timp dezvoltându-ne prezenţa pe piaţa românească. Pas cu pas, an de an, cu pasiune şi dedicaţie, cu atenţie pentru calitatea fiecărui serviciu şi detaliu, am crescut odată cu economia românească şi ne-am adus contribuţia la dezvoltarea industriei de telecomunicaţii locale. România are astăzi printre cele mai mari performante servicii de date şi voce mobile din lume. Este o realitate care se datorează în mare parte şi inovaţiilor Huawei.

În toţi aceşti ani, am descoperit România, am ajuns să-i iubim oamenii şi tradiţiile. Familia Huawei din România este astăzi mai mare şi mai puternică decât oricând în istoria recentă. Cei peste 2.400 de angajaţi, cei peste 2.300 de parteneri locali şi milioanele de români care sunt beneficiarii finali ai inovaţiilor Huawei, sunt toţi parte ai familiei Huawei. Şi, ca în orice familie, suntem aici pentru a ne implica şi pentru a ajuta, contribuind prin tot ceea ce facem la atingerea progresului colectiv.

"Prietenul la nevoie se cunoaşte" sau atunci când faptele vorbesc cel mai bine

Criza COVID-19 în România, la fel ca în majoritatea statelor lumii, a creat un moment de presiune nu doar asupra sistemului medical, dar şi asupra economiei şi societăţii. Ca orice criză, provocările generate de COVID-19 au arătat importanţa şi valoarea solidarităţii. Alături de autorităţi publice, companii private, organizaţii neguvernamentale sau simpli cetăţeni, familia Huawei a făcut un pas în faţă pentru a ajuta.

Ultimele două luni au arătat un exemplu impresionant de implicare şi solidaritate. Huawei a fost în prima linie a acestui efort comun naţional. Fie că vorbim de donaţia de 20.000 de produse medicale, care au asigurat unui nivel suplimentar de protecţie pentru cadrele medicale din judeţul Suceava, sau de 90.000 de echipamente medicale de protecţie donate către IGSU pentru a fi distribuite comunităţilor locale din toată ţara, Huawei a fost alături de români în acest moment dificil.

Fiind cetăţean corporativ responsabil, Huawei s-a angajat să urmeze un comportament etic şi corect în afaceri, astfel că ne-am implicat prin numeroase proiecte de responsabilitate socială în susţinere a comunităţilor locale din România. De aceea, în contextul pandemiei generate de COVID-19, era firesc să fim alături de România şi români.

Creşterea traficului mobil de voce şi data - susţinută tehnic de munca echipelor Huawei

Pandemia a schimbat fundamental modul în care lucrăm, modul în care angajaţii comunică şi colaborează. Mobilitatea şi comunicarea la distanţă au înlocuit interacţiunea fizică. Volumul de date şi voce mobile a crescut cu peste 20%. Traficul de date în reţelele broadband fixe a crescut şi el cu până la 90%. Huawei România a dat, astfel, un test major de rezilienţă al reţelelor sale de telecomunicaţii. Atât din perspectiva vieţii de zi cu zi a oamenilor, cât şi pentru păstrarea conectivităţii în afaceri, a fost vital ca reţelele de comunicaţii să preia traficul suplimentar menţinând ca­litatea cea mai înaltă a serviciilor oferite clienţilor finali.

Tehnologia Huawei este coloana vertebrală a sistemelor actuale de telecomunicaţii din România. Ca atare, angajaţii Huawei au depus un efort extraordinar în această perioadă pentru a îmbunătăţi atât relaţia cu partenerii cât şi cu clienţii, fiind mereu prezenţi şi disponibili în acest ecosistem dificil pentru a asigura funcţionarea optimă a reţelelor de telecomunicaţii. Activitatea noastră esenţială şi exclusivă este rezultatul acestei munci invizibile pentru publicul larg, dar extrem de importantă.

La solicitarea autorităţilor privind extinderea de urgentă a capacităţii reţelei radio ca urmare a creşterii traficului de internet, Huawei România a rezolvat problema într-un interval de doar 7 ore, cu o echipă de 5 ingineri. Echipa noastră a primit solicitarea operatorului la ora 10 dimineaţa, a livrat echipamentele necesare la punctul de lucru în aceeaşi după amiază şi a finalizat procesul de extindere prin darea în funcţiune a noilor capacităţi în cursul aceleiaşi seri. Acesta este modul în care Huawei înţelege să funcţioneze, să fie la dispoziţia partenerilor şi clienţilor săi, făcând, în cele din urmă, diferenţa calitativă pentru clienţii finali.

Tot în această perioadă, Huawei a asigurat suportul tehnic pentru o videoconferinţă între doctorii din peste 30 de unităţi medicale din România şi omologi din Shanghai (China), asigurând schimbul de informaţii medicale, atât de necesare înelegerii fenomenului pandemic.

Ne-am adaptat rapid şi am funcţionat la parametri normali

Fără a pune în pericol sănătatea si bunăstarea angajaţilor noştri, Huawei România a continuat să lucreze în această perioadă, de la birou, de acasă şi pe teren. Am pus siguranţa angajaţilor pe primul loc prin implementarea tuturor măsuri de siguranţă impuse de această criză. Prin mijloace electronice de comunicare şi telecomunicaţii, am asigurat disponibilitatea pentru clienţi şi parteneri, respectând în acelaşi timp toate măsurile de limitare a riscului de răspândire a COVID-19 în rândul echipei noastre.

Deşi actualul context economic este dificil, Huawei a continuat în primul trimestru al anului 2020 să îşi mărească echipa locală. Peste 120 de ingineri români s-au alăturat Huawei România. Politica de recrutare de tinere talente va continua pe parcursul anului, în conformitate cu planurile Huawei România de dezvoltare pe mai departe a prezenţei sale pe piaţa românească.

Singuri trebuie să facem faţă lumii de astăzi, doar împreună putem schimba lumea în bine

Aşa cum ştim, Huawei este lider global în sectorul ICT. Este o poziţie pe care o vom consolida şi în viitor. Vom continua investiţiile în cercetare şi dezvoltare, vom stimula şi recompensa creativitatea şi vom fi în prima linie a inovaţiei tehnologice. Atenţia către nevoile partenerilor şi clienţilor noştri va continua la cel mai înalt nivel. Succesul nostru depinde de aprecierea şi satisfacţia pe care aceştia o vor avea pentru serviciile şi proiectele Huawei pe viitor.

Telecomunicaţiile au un impact asupra comunicării interumane la nivel personal, dar şi de afaceri, având numeroase aplicaţii în diverse sectoare. Puterea transformatoare a ICT nu poate fi negată. Ea este principalul motor al progresului societăţii umane în prezent. În aces sens, unul din obiectivele Huawei este sprijinirea României pentru a deveni una dintre cele mai avansate pieţe telecom din lume. Această măsură are o importanţă majoră pentru dezvoltarea economiei şi societăţii româneşti în viitor.

De aceea, este cu atât mai importantă crearea unui cadru de politici publice axat pe susţinerea creşterii pe mai departe a industriei de telecomunicaţii din România, inclusiv prin promovarea noilor tehnologii precum 5G, inteligenţa artificială sau serviciile cloud.

(C)

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Huawei pentru articol ;)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb