ZIARUL BURSA

30 aprilie 2020
Ediţia din 19.10.2024
VALENTIN IONESCU

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD / VALENTIN IONESCU, ASF: "Puţine industrii vor scăpa din această criză fără să fie reformate, restructurate sau eliminate"

Adelina ToaderMacroeconomie / 30 aprilie 2020

Criza cauzată de pandemia de coronavirsu va genera schimbări uriaşi şi puţine industrii vor scăpa fără să fie reformate, restructurate sau eliminate, a declarat Valentin Ionescu, director Direcţia de Strategie şi Stabilitate Financiară, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în cadrul video­conferinţei BURSA, "The Post-Pandemic World". Domnia sa consideră că flexibilitatea şi automatizarea vor fi cuvintele cheie pentru era afacerilor post-Covid , iar cei care au aceste capacităţi vor fi câştigătorii.

DRAGOŞ PREDA

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD / DRAGOŞ PREDA, MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Infrastructura, comunicaţiile şi digitalizarea pot reprezenta sursa de relansare economică

M.G.Macroeconomie / 30 aprilie 2020

Infrastructura, comunicaţiile şi digitalizarea pot reprezenta sursa de relansare economică a statului român, după trecerea pandemiei de coronavirus, consideră Dragoş Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, res­ponsabil pe partea de comunicaţii şi digitalizare. Acesta a precizat: "Suntem un minister extrem de dinamic care se implică, se vede prin proiectele pe care ni le-am asumat şi pe care le avem deja în dezvoltare.

LIVIU ROGOJINARU

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD / LIVIU ROGOJINARU, MINISTERUL ECONOMIEI: "Vor fi investiţii foarte mari în ceea ce priveşte dezvoltarea României"

Adelina ToaderMacroeconomie / 30 aprilie 2020

Ponderea implicării guvernului în activitatea economică va creşte fără îndoială, a declarat Liviu Rogojinaru, Secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat: "De altfel, prim ministrul, Ludovic Orban, a şi anunţat că vor fi investiţii foarte mari în ceea ce priveşte dezvoltarea României. Lucruri care nu s-au făcut în ultimii 25 de ani încercăm să le facem acum, cât mai mult din ele, pe repede înainte şi sper să fim lăsaţi să le facem".

Daniel Ilinca

SUPLIMENT IT&C "Industria IT este favorizată, în aceste momente"

Companii / 30 aprilie 2020

(Interviu cu Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies)

Industria IT este favorizată în aceste momente, când se pune şi mai mult accentul pe tehnologie, ca furnizor de instrumente de lucru şi colaborative, pe soluţii de digitalizare a diverselor tipuri de interacţiuni: între companii, cu clienţii, cu autorităţile, ne-a spus Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies, într-un interviu.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
BVB va distribui dividende de 6,56 milioane de lei

BVB va distribui dividende de 6,56 milioane de lei

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 30 aprilie 2020

Randament brut de 3,4%  

Acţionarii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au aprobat, în adunarea de ieri, propunerea conducerii ca, din profitul anului trecut, de 6,962 milioane lei, suma de 6,559 milioane de lei să fie distribuită ca dividende,...

Pesimism şi veşti proaste pentru suporteri

Pesimism şi veşti proaste pentru suporteri

D.N.Sport / 30 aprilie 2020

Optimismul oficialilor din fotbal, legat de reluarea campionatelor, a fost înlocuit de pesemis, iar mai multe federa ii au decis, deja, să anuleze competi iile. Amatorii de fotbal au tot mai pu ine speran e că vor vedea partide, chiar şi la TV,...

MACRO NEWSLETTER 30 Aprilie 2020

MACRO NEWSLETTER 30 Aprilie 2020

Macroeconomie / 30 aprilie 2020

Creditul acordat rezidenţilor din zona euro şi-a accelerat creşterea anuală până la 3,5% în martie 2020, de la 2% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri anuale de 1,6% a creditului guvernamental şi a unui avans de 4,2% a creditului...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo