SUPLIMENT WELLNESS / MIRCEA BRÂNZEI, FIT4YOU: "Estimăm afaceri de 2,2 milioane de euro pentru 2020"

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 10 februarie 2020

Mircea Brânzei

Mircea Brânzei


Reporter: Cum a evoluat piaţa pe care activaţi în ţara noastră şi ce perspective are aceasta?

Mircea Brânzei: Când am început proiectul Fit4You, industria de remodelare corporală nu era atât de dezvoltată. Existau câteva clinici cu aparatură modernă, dar procedurile nu erau atât de cunoscute şi accesibile publicului larg. Noi am început în anul 2014 cu un simplu aparat de VisionBody, care combină tehnologia de electrostimulare wireless cu mişcarea. Pe vremea aceea era o inovaţie în România. Am prins la timp valul şi ne-am dezvoltat odată cu industria. Am început să investim din ce în ce mai mult în tehnologie de ultimă generaţie şi în echipă. Evident, odată cu noi s-a dezvoltat şi industria, dar am reuşit să ţinem mereu pasul cu noutăţile în domeniu, ba mai mult de atât am reuşit să fim promotorii unor proceduri noi pentru piaţa din România.

Reporter: Consideraţi că românii au început să înţeleagă importanţa sportului şi a tratamentelor de înfrumuseţare în vieţile lor?

Mircea Brânzei: Da, chiar am observat o mişcare în acest sens şi mă bucură. Românii şi româncele au început să acorde o mai mare atenţie atât asupra aspectului fizic, cât şi asupra sănătăţii. Avem din ce în ce mai mulţi pacienţi interesaţi să devină o versiune mai bună a lor în interior şi exterior, iar noi îi ajutăm cu mare drag şi ne bucurăm când le vedem rezultatele.

Reporter: Care sunt provocările cu care se confruntă compania?

Mircea Brânzei: Una dintre cele mai mari probleme în calitate de clinică este satisfacerea tuturor pacienţilor, mereu. Probabil că orice afacere se confruntă din când în când cu această problemă. Important este să ştim cum să depăşim aceste momente şi cum să rezolvăm cererile clientului, ca el să se bucure de o experienţă cât mai plăcută şi benefică.

Reporter: Cum reuşiţi să faceţi faţă concurenţei din piaţă?

Mircea Brânzei: Se spune că, în afaceri, atunci când te uiţi prea mult către colţul ochiului, te încetineşti singur. Nu consider că suntem în competiţie cu nimeni şi mereu m-am bazat pe evoluţia noastră constantă. Bineînţeles, sunt la curent cu tot ce apare nou pe piaţă, dar asta doar ca să aplic îmbunătăţiri business-ului meu. Fiecare afacere trebuie să se deosebească prin autenticitate şi originalitate, iar acest lucru se observă în timp.

Reporter: Aveţi în plan noi investiţii?

Mircea Brânzei: Da, bineînţeles. Mereu avem în plan noi investiţii. Banii sunt făcuţi pentru a circula, iar eu pe principiul acesta merg în afaceri. Întotdeauna încerc ca pacienţii Fit4You să aibă la dispoziţie cele mai noi tehnologii pentru toate beneficiile pe care le acoperim... şi sunt foarte multe. Cred că la ora actuală suntem cel mai dotat centrul de estetică şi wellness din ţară.

Reporter: Ce servicii se regăsesc în portofoliul Fit4you?

Mircea Brânzei: Fit4You este un întreg concept. Avem grijă atât de aspectele exterioare, prin proceduri, cât şi de cele interioare, prin mişcare şi asigurarea unei alimentaţii corecte.

Avem peste 50 de servicii din care clienţii şi viitorii clienţi pot alege, în funcţie de nevoi şi obiective. Pentru remodelare corporală avem Velashape 3 şi Velashape 2, cel mai puternic tratament împotriva celulitei, mai multe aparate de criolipoliză pentru slăbire localizată, Exilis Elite pentru celulită şi tratamentul pielii "lăsate", Iyashi Dome, tehnologie modernă pentru slăbire pe loc, detox şi anti-ageing şi multe altele. De asemenea, avem specialişti în dermatologie şi estetică ce se ocupă de partea de tratamente anti-ageing, fillere şi proceduri avansate laser.

Persoanelor interesate de partea de detoxifiere pot beneficia de Angel of Water, o metodă mai avansată şi confortabilă a hidrocolonoterapiei şi ozonoterapia.

Pentru că mi-am dorit ca într-un singur loc să se găsească "de toate pentru toţi", în centrele Fit4You avem şi recuperare medicală prin kinetoterapie, fizioterapie, Vacufit, aparatul conceput de NASA, aparat pentru îmbunătăţirea performanţei pe care îl deţine şi Cristiano Ronaldo şi criosaună.

De la începutul anului am deschis o nouă locaţie pe Nicolae Caramfil 87 şi acum putem fi mai aproape şi de pacienţii noştri care locuiesc sau lucrează în acea zonă, iar acolo avem specialişti şi pentru partea de psihologie, coaching, biorezonanţă, pentru bunăstarea minţii.

Şi, pentru că niciun stil de viaţă nu se schimbă complet fără o alimentaţie sănătoasă, de un an am început proiectul Fit4You Delivery, unde livrăm meniuri sănătoase pentru toată ziua, cu 3 mese şi 2 gustări concepute de nutriţionist în funcţie de obiectivul ales (slăbire, menţinere, creşterea masei musculare, detox, regim vegan).

Reporter: Care sunt cele mai căutate servicii din portofoliul dumneavoastră?

Mircea Brânzei: Depinde. Ceea ce consider că ne diferenţiază într-o mare măsură este că, datorită numărului mare de proceduri şi specialişti, la noi un pacient poate beneficia de un program complet de transformare. Recomandăm proceduri în urma unei discuţii şi a unei evaluări corporale, în urma cărora putem recomanda cel mai potrivit plan personalizat de tratament.

În mare, cea mai populară procedură este Velashape 3, este preferată de doamne şi domnişoare care doresc să scape de celulită, criolipoliza pentru eliminarea stratului de grasime în exces, iar cel mai iubit aparat este Iyashi Dome, tehnologia japoneză care ajută atât pe partea de slăbire, rezultatul fiind pe loc, are efect anti-ageing, oprind procesul de îmbătrânire prin eliminarea toxinelor şi a metalelor grele din organism. De asemenea, atât femeile, cât şi bărbaţii apelează la epilare definitivă cu laser, de altfel foarte solicitată.

Doamnele de peste 35 de ani ne vizitează mai des pentru a efectua tratamente estetice de întinerire. Acum depinde şi de public. Avem şi la recuperare medicală foarte mulţi sportivi care vin înainte de meciuri importante sau în urma lor, pentru recuperare.

Reporter: Ce flux de clienţi aveţi? Care sunt categoriile majoritare de vârstă?

Mircea Brânzei: Avem în medie peste 100 clienţi pe zi în fiecare locaţie. Cele mai multe persoane care ne păşesc pragul sunt femei cu vârste cuprinse între 25-50 ani, care îşi doresc îmbunătăţiri în ceea ce priveşte aspectul lor fizic şi psihic.

Reporter: De ce să alegem Fit4you?

Mircea Brânzei: În calitate de fondator aş putea enumera multe motive pentru care să alegeţi Fit4You. În primul rând, fiecare locaţie este echipată cu aparatură de cea mai nouă generaţie din toate domeniile enumerate mai sus. Fie că îţi doreşti să arăţi mai bine, să fii mai sănătos sau îţi doreşti îmbunătăţirea condiţiei psihice, avem specialişti instruiţi bine pentru a îndeplini nevoile oricărui pacient.

Reporter: Care a fost cifra de afaceri a companiei anul trecut şi ce estimări aveţi pentru anul în curs?

Mircea Brânzei: Pentru anul 2019 Fit4You împreună cu Fit4You Delivery au avut o cifră de afaceri de 1,1 milioane euro.

Având în vedere că de la începutul anului am deschis o nouă clinică în zona nordului şi că vom începe francizarea conceptului Fit4You Delivery, planul pentru 2020 este de 2,2 milioane euro.

Reporter: Vă mulţumesc!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb