Surse: "Trump câştigă primarele republicane în alte două state"

T.B.
Politică / 3 martie

Surse: "Trump câştigă primarele republicane în alte două state"

Donald Trump a câştigat sâmbătă alegerile interne ale Partidului Republican în două noi state americane, Missouri şi Michigan, potrivit presei, apropiindu-se tot mai mult de nominalizarea pentru prezidenţialele din noiembrie, notează AFP.

În Missouri, omul de afaceri republican a învins-o fără milă pe rivala Nikki Haley câştigând toate caucusurile organizate în stat, potrivit New York Times. Iar în Michigan, Trump a câştigat cei 39 de delegaţi aleşi în timpul unui caucus care a reunit aproximativ 2.000 de activişti, a raportat CNN. La începutul săptămânii, fostul preşedinte câştigase deja cei 16 delegaţi rămaşi din Michigan, aleşi în primare, adaugă sursa.

Republicanii dintr-un stat al treilea, Idaho, au votat şi ei sâmbătă pentru a-şi nominaliza candidatul, dar rezultatul nu a fost anunţat imediat, potrivit sursei.

Scrutinurile organizate în Missouri, Michigan şi Idaho au fost alegeri interne hibride, cu reguli diferite, reflectând în unele cazuri disensiuni şi tensiuni în ciuda influenţei lui Donald Trump, transmite AFP.

Fostul preşedinte a câştigat toate primarele organizate până în prezent. Noile sale victorii de sâmbătă intervin cu trei zile înainte de "Super Tuesday" din 5 martie, un eveniment crucial în cursul căruia 15 state organizează simultan primarele democrate şi republicane. Preşedintele democrat Joe Biden şi Donald Trump sunt de departe favoriţii partidelor lor, precizează sursa indicată.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Politica pro razboi isi traieste ultimile luni. Retorica Woke cum ca Trump va face concesii grave dictaturilor din Rusia si China, este strigatul disperat al unui regim mondial care a adus pericolul nuclear la nivel fara precedent. Welcome back, Mr. President!

    1. Mda, se fac de ras, nici macar nu-i putem respecta ca adversari. Cum au tupeul sa vina cu acuzatiile astea cand am trait un mandat al lui Trump in care rusii nu au miscat in front?

      poate ca daca Trump castiga se vor adeveri (din nou?!) predictiile Simpsonilor. Alea unde Trump este in sicriu in 2024 ha ha

    Trump este candidatul ideal pierzator in fata lui Biden .

    1. Subestimezi inteligenta alegatorilor americani. Pe ei nu i intereseaza Ucraina, Europa, etc, ci faptul ca preturile sunt cu 30% mai mari in ultimii 3 ani.

      Halley deja a spart in doua partidul Republican chiar daca procentele ei sunt mai mici decit cele ale lui Trump .Sustinatorii lui Halley nu vor vota niciodata cu Trump ceea ce face ca Trump sa fie doar o iluzie a politicilor republicanilor .

      Pe ce planeta traiesti?

    Nici macar femeile nu voteaza cu nikki , acolo in sua, de unde provin toate aberatiile woke si egalitațile stupide de gen . propaganda violenta nu a mai avut efect , si dupa ce va castiga Trump en fanfare , si atunci vor spune ca nu este ce se vede , ci altceva .

    Era evident ca va cistiga nominalizarea .Este o stire fara sens .Stirea adevarata sa refera la faptul ca doamna Halley nu renuta ceea ce imparte partidul .Este foarte clar ca Trump nu cumuleaza la vot dorinta tuturor votantilor partidului Republican pierzind totodata si sprijinul majoritar al celor asa zisi nehotariti ce evident fie nu il vor vota fie nu se vor prezenta sau vor trece in barca partidului Democrat .

    1. Nici Ceausescu nu avea votul tuturor , se vede ca ai iesit din comunism dar comunismul din tine a ramas . o sa ai o surpriza neplacuta , Trump va avea in final si voturile lui Halley .ba si a democratilor , o anomalie a timpului woke , nu poate rezista !

      daca nu l-au votat in primare in alegerile generale nici atit iar procentul favorabil lui biden este mai mare in cazul celor numiti nehotariti . nu mai visa .halley este cea care il scoate din joc favorizind democratii. capisoco pista .

      Pai nu functioneaza asa :))

      Sondajele care-l dau castigator pe Trump in fata lui Biden iau in considerare faptul ca o parte dintre votantii lui Haley nu o sa voteze cu el.  

      Nikki Haley a refuzat duminică să spună că l-ar sprijini pe Donald Trump în viitoarele alegeri prezidențiale dacă acesta câștigă nominalizarea partidului republican pentru a-l înfrunta pe Joe Biden în cursa pentru Casa Albă.

      Si ce-i daca? Sondajele care se fac pt alegerile prezidentiale arata ca Trump o sa castige. Sondajul ia in considerare si pe sustinatorii lui Haley care nu o sa voteze cu Trump. Si tot Trump castiga.

      nu fi necajit . nu cistiga

      practic nu a cistigat nici alegerile cu doamna clinton care a avut 3 milioane de voturi in plus

      Donald Trump l-a confundat aseara pe Barack Obama cu Joe Biden la un miting din Virginia sâmbătă. cu citeva zile in urma a confundat-o perepublican Nikki Haley cu fostul președinte al Camerei, Nancy Pelosi.

      una e sa nu stii cine e presedintele ungariei si alta e sa nu stii impotriva cui candidezi .

      Normal, amandoua sunt urate...

    Trump a avut un prim mandat grozav ca realizări pentru americani. Doar pentru ei! Dacă va câștiga un al doilea mandat va fi un dezastru pentru lume. E prea agresiv în politicile sale ,depășind granița suportabilitatii ,iar China,Europa etc vor fi obligate să i se opună! Cred că Europa, economic ,se va apropia mai mult de China !

    Trump va rămâne doar cu gargara ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb