Taco Bell aniversează 5 ani de activitate pe piaţa din România

F.D.
Companii / 12 octombrie 2022

Taco Bell aniversează 5 ani de activitate pe piaţa din România

Taco Bell, lanţ de restaurante cu produse de inspiraţie mexicană, parte a Sphera Franchise Group, aniversează 5 ani pe piaţa din România. Compania a vândut, în medie, 1 taco pe minut în această perioadă pe piaţa locală, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, Taco Bell s-a extins constant în cei 5 ani, continuând să deschidă noi restaurante inclusiv în perioada pandemiei. Astfel, în 2020 şi 2021, au fost inaugurate 3 locaţii: Taco Bell AFI Palace Braşov, Taco Bell Palas Mall Iaşi şi Taco Bell Arena Mall Bacău.

"În urmă cu 5 ani, am lansat Taco Bell pe piaţa din România, fiind inspiraţi de valorile nonconformiste care definesc acest brand. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar produsele noastre au intrat rapid în preferinţele consumatorilor autohtoni. Acest lucru ne-a permis să ne extindem an de an, inclusiv în perioada pandemiei, şi să avem rezultate financiare bune la scurt timp de la deschidere. Astfel, am înregistrat profit operaţional încă din al treilea an de activitate, în pofida provocărilor cu care industria HoReCa s-a confruntat în ultimii doi ani: restaurante închise, lipsa predictibilităţii, penuria de forţă de muncă. Vom continua să ne extindem, dar şi să inovăm la nivel de produs, pentru a veni cât mai aproape de clienţii noştri", a declarat Costică Mişaca, Director General, Taco Bell România.

În prezent, Taco Bell deţine 14 restaurante administrate în sistem de franciză, în 9 oraşe din ţară: 4 în Bucureşti, 2 în Braşov, 2 în Constanţa şi câte unul în Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Ploieşti, Bacău şi Iaşi, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce pacat ca nu faceti si profit din atatia Taco vanduti.

    Sa se bucure si actionarii care au investit in SFG. 

    1. N-O SA SE BUCURE PREA CURAND !!! RAMURA ASTA , TACO BELL , E PERMANENT TRASA INAPOI , DE PIERDERILE ANUALE REGULATE , ALE RAMUREI ''''''' PIZZA HUT ''''''' !!! RAMURA ASTA , DUPA CUM EXPLICA SI ANALISTII DE LA PRIME TRANZACTION , A DEVENIT UN FEL DE ''''''' GAURA NEAGRA ''''''', PE SPINAREA COMPANIEI SFERA !!!!!!!!!!! DACA LUCRURILE CONTINUA ASA , CICA AR MAI RAMANE DOAR 2 POSIBILITATI : ORI , RESTRUCTURAREA LA SANGE , A PIZZA HUT , ORI PUR SI SIMPLU , DESFIINTAREA EI , CU TOATE PIERDERILE DE RIGOARE , CARE V-OR FI URIASE , DAR : TAI O MANA PUTREDA SI CANGRENATA A UNUI OM , CA SA-I SALVEZI VIATA !!!!!!!!!!! NU EU , ''''''' STATY '''''', ZIC ASTA , CI SPECIALISTII IN ANALIZA , DE LA PRIME TRANZACTION !!!!!!!!!!!!!! SI CRED CA , NU SANT NISTE TAMPITI !!!!!!!!!!!!! ASA CA , D-LE DE LA nr 1. GANDESTE-TE BINE CE AI DE FACUT , DACA AI ACTIUNI ''''''' SFG '''''''' : ORI MERGI MAI DEPARTE CU AFACEREA SFERA , LA BINE SI LA GREU , FARA SA AI MARI ASTEPTARI VREO CATIVA ANI DE ACUM INCOLO , ORI LE VINZI , IN PIERDERE DESIGUR , SI TE LIPESTI DE ALTCEVA !!!!!!!!!!!! E PE BANII DUMITALE !!!!!!!!!!!! DUMNEATA , HOTARASTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb