TANDBERG anunţă noi funcţii ale soluţiei de videoconferinţă Movi

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 decembrie 2009

TANDBERG anunţă noi funcţii ale soluţiei de videoconferinţă Movi

TANDBERG, liderul mondial în soluţii de teleprezenţă, anunţă noi funcţii ale soluţiei de videoconferinţă Movi. În combinaţie cu serverul video pentru comunicaţii TANDBERG, echipamentul Movi permite oricărui PC să devină un sistem video destinat mediului de afaceri, capabil să conecteze utilizatorii la orice alte standarde şi sisteme video, teleprezenţă SIP şi H.323. În combinaţie cu camera TANDBERG PrecisionHD USB, Movi oferă o calitate video de înaltă definiţie de 720p 30fps, pentru a asigura cea mai bună rezoluţie pentru o experienţă de videoconferinţă optimă.

Fredrik Halvorsen, CEO TANDBERG, declară: "Companiile nu se mai pot limita doar la sediul birourilor. Colaborarea mobilă eficientă reprezintă o necesitate pentru o economie în schimbare, în care luarea deciziilor în cel mai scurt timp reprezintă o prioritate. Movi permite utilizatorilor de oriunde să se aşeze la aceeaşi masă de discuţii, cu ajutorul soluţiei PC destinate mediului de afaceri, fiind de asemenea posibilă împărtăşirea conţinutului cu colegii, clienţii şi providerii. Aceasta permite colaboratorilor aflaţi la distanţă să se alăture comunităţii globale video."

Echipamentul Movi asigură eficienţă şi mobilitate în timp real pentru împărtăşirea conţinutului. Interfeţele separate de control şi video, în combinaţie cu utilizarea directoarelor, facilitează accesul în timp real la informaţii şi pentru ceilalţi utilizatori Movi, perminţând apelarea video extrem de repede şi uşor. Movi dispune, de asemenea, de funcţiile reţelei inteligente TANDBERG precum firewall transversal, conferinţă multipunct, înregistrare şi arhivare şi posibilitatea de conectare cu serviciile ISDN.

TANDBERG este liderul mondial în soluţii de teleprezenţă, conferinţe video de înaltă definiţie şi produse şi servicii video mobile, companie care are sediile centrale în New York şi Oslo. TANDBERG creează, dezvoltă şi comercializează sisteme şi aplicaţii video, de voce şi de date. Compania oferă suport şi servicii în peste 90 de ţări din întreaga lume. TANDBERG este listată la Bursa din Oslo, sub denumirea TAA.OL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb