TĂRICEANU DESPRE USR: "Puii ăştia de securişti nu se pricep decât la propagandă'

J.P.
Politică / 14 septembrie 2020

"Puii ăştia de securişti nu se pricep decât la propagandă'

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că la USR disperarea este în creştere, în contextul în care Nicuşor Dan a promis că va creşte salariul mediu net al bucureştenilor de la 867 de euro valoare netă în 2020 la 1.400 de euro în 2024. Liderul ALDE a oferit soluţia majorării veniturilor bucureştenilor şi anume USR "să nu mai lupte împotriva măririi pensiilor", conform news.ro.

"E clar, disperarea e mare la USR-işti! Au început să promită marea cu sarea doar - doar mai păcălesc nişte bucureşteni. Le dau eu soluţia majorării veniturilor bucureştenilor: să nu mai lupte împotriva măririi pensiilor!", a scris Călin Popescu Tăriceanu duminică pe Facebook.

Acesta a mai declarat că securiştii USR se pricep doar la propagandă.

"Dar puii ăştia de securişti nu se pricep decât la propagandă. Când vine vorba de făcut ceva habar nu au! Dar văd că anumitor categorii le place. Poate aşa o fi moda acum: eşti bun dacă nu ai făcut nimic în viaţă, dar ştii doar să dai din gură", a concluzionat Tăriceanu.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan promite o creştere a salariului mediu net al bucureştenilor de la 867 de euro valoare netă în 2020 la 1.400 de euro în 2024, reprezentând o creştere de 61%. El susţine că doar trei judeţe raportează un salariu mediu net mai mic decât cel înregistrat la nivelul Capitalei şi propune soluţii pentru creşterea veniturilor bucureştenilor.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. il mai pot suporta romanii pe acest asa zis “social liberal”, vopsit, care in realitate este pesedist pana in maduva oaselor sa mai debiteze ineptii?

    1. Si c-un ultim efort romanii vor elimina pe Tariceanu de pe tort !

      Zimbeste ciob de oala sparta. Ciobit Calin mai stai numa' putin ca vin sa te ridice si pe tine lin....cu mascatii !!! 

    Individul asta ar trebui judecat pt inalta tradare - vezi cazul Fundatiei Godju .

    Deci, care sunt solutiile de marire a salariului, fix in Bucuresti? Adica, daca esti in Ilfov sau in Prahova, nu iti va creste salariul?

    Ii rog pe cei care sustin aceasta teza economica sa ne lumineze. Nu se poate sa tii acest miracol doar pentru tine si sa il conditionezi de votul la Primarie.  

    Si restul programului care este? Ok, oamenii o sa aiba 1400 Euro pe luna. Dar tot in fundul curtii vor avea WC-ul? Tot cu apa de la put? Tot cu cizme de cauciuc vor circula prin ulita neasfaltata?  

    Promite candidatul Nicusor ca n-o sa mai apara un bloc de 15 etaje in mijlocul drumului? Ca n-o sa mai apara un mall in locul leaganelor? 

    Pe aici sunt problemele primarului. Bineinteles, daca nu ai alta treaba. 

    P.S. tot 1400 Euro si pentru cei in telemunca? Ca parca nu m-as duce la fabrica doar pentru atat. :-)

    In Rusia "spionii" conduc destinele tarii si a intregii lumi dealtfel. Ca Rusia nu-i o gluma. Si rusii rabda si tac. Tac de frica desigur.

    La noi, securitatea si-a facut partide, USR si PLUS, a preluat PSD-ul prin cei alungati de Dragnea si nou reveniti, vor distruge PNL-ul prin politica proasta a lui Orban.  

    Dupa esecul partial cu justitia, cu decapitatrea partidelor politice, securitatea s-a reorientat asadar si Incearca sa acapareze puterea politica ca sa nu o mai aiba nevoie de "protocoale ca sa institutie iarasi teroarea, ascultarile, urmaririle, arestarile, condamnarile si uciderile fara vina. Si pare ca o sa reuseasca. 

    Stim cu totii ca-i asa, dar ne facem ca nu stim.  

    Si poporul roman doarme nepasator. Dar cand o sa se trezeasca o sa fie bine legat si infasat.  

    Sunteti singurul politician care aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume. Insa trebuie mai mult, chiar daca sunteti singur.

     

    1. Sa declare NICU cum va determina marile societati cu capital strain sa majoreze,numai inB, salariile angajatilor.Eu cred ca se refera la salariile functionarilor din primarie.Ei oricum vor trebui recompensati mpentru tradare,adica abanbonarea PSD si alierea la noua majoritate ,altfel vorsataja ,prin inactivitate,noua conducere.

    Cel puțin un proiect pe masă pt. 1 WC PUBLIC cu banii UE.... scăpăm de SARSCOV-2...!!!

    Spune multe averatii si neadevaruri, nea' Taricel, dar in ceea ce privreste sobolanii neomarxisti de la USR, are perfecta dreptate!

    Vorbi și nesimțitul asta de Tăriceanu. El sigur nu este pui de securist, este tatăl lor și a pupincuriștilor. Om bătrân și fără minte, așa este când nu îți dai seama că ești ridico. O să aibă 2 voturi la alegeri, el un vot și Tudy încă unul, apoi o să tipe din toți rărunchii că a fost furat de USR.

    Și așa cum spunea și domul Putin, al cărui mare admirator este marele și unicul liberal Tăriceanu, :

    Nu exista fost KGB-isti/ securiști pt nea Moliceanu 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb