Tbi bank se alătură platformei EuPlatesc

S.B.
Bănci-Asigurări / 8 iunie 2023

Tbi bank se alătură platformei EuPlatesc

Pentru a-i ajuta pe retaileri să-şi crească vânzările şi să ofere clienţilor un nou instrument eficient de finanţare, tbi bank a încheiat un parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Clienţii vor avea acces mai uşor la un portofoliu mai mare de produse de înaltă calitate, prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL), care le permite să plătească în 4 rate fără dobândă sau să aplice pentru finanţări pe perioade mai lungi, cu rate accesibile.

"Ultimul an nu a fost uşor pentru retailerii din Europa, deoarece preţurile în creştere i-au forţat pe consumatori să reducă volumele de bunuri pe care le cumpără sau să se orienteze către mărci mai accesibile, scăzând astfel valoarea totală a coşului de cumpărături. Noi am răspuns întotdeauna dorinţelor acestora şi am creat soluţii de finanţare eficiente şi favorabile consumatorilor. Parteneriatul cu EuPlatesc.ro ne ajută să oferim aceste soluţii unui număr din ce în ce mai mare de comercianţi, cu efecte benefice asupra economiei în ansamblu", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

tbi bank oferă un instrument de plată online flexibil, disponibil 24/7, cu un flux 100% online prin semnătură electronică. Clienţii pot alege perioada de plată, fie 4 luni, fie între 6 şi 60 de luni, în funcţie de nevoile lor, şi pot plăti în avans în orice moment, fără niciun cost.

"În contextul economic actual este nevoie de sprijin reciproc în mediul de afaceri din România, iar prin soluţiile rapide de plată şi finanţare online pe care le oferim, sprijinim atât retailerii în dezvoltarea afacerii, cât şi consumatorii români. Astfel, prin parteneriatul solid cu tbi bank, oferim diverse opţiuni de plată online, o mare flexibilitate şi venim în întâmpinarea nevoilor retailerilor şi consumatorilor", spune Ştefan Suceveanu, co-fondator al EuroPayment Services, compania care deţine platforma EuPlatesc.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb