Tehnologia Epson, folosită în aplicaţiile de listare pentru iPhone şi telefoanele Android

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 ianuarie 2010

Seiko Epson Corporation anunţă, printr-un comunicat de presă remis redacţiei, disponibilitatea globală a platformei de dezvoltare cu sursă deschisă (open-source) ESC/P-R, concepută pentru designerii de produs care vor să dezvolte aplicaţii de printare pentru dispozitivele electronice. Cu ajutorul platformei, dezvoltatorii de la nivel mondial pot accesa majoritatea imprimantelor Epson doar cu un singur driver.

ESC/P-R este un limbaj comun imprimantelor inkjet Epson compatibil cu toate tipurile de medii de imprimare de orice dimensiune şi cu toate modurile de listare disponibile la aceste echipamente. Limbajul ESC/P-R facilitează conectarea diferitelor echipamente la imprimantele Epson, extinzând posibilităţile de utilizare în domenii precum cel al echipamentelor medicale, al echipamentelor de măsură, al tablelor electronice şi al echipamentelor electronice folosite acasă. Limbajul este potrivit îndeosebi pentru electronicele obişnuite şi echipamentele integrate.

Platforma ESC/P-R a fost folosită pentru dezvoltarea aplicaţiilor de listare pentru iPhone, iPod Touch şi pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android. Aplicaţia "ePrint" dezvoltată de Microtech Corp. şi aplicaţia proprietară Epson "Epson iPrint" sunt disponibile în reţeaua Apple App Store, în timp ce aplicaţia "CyPria" dezvoltată de CyCom Technology Corp. poate fi descărcată pentru telefoanele cu Android. Toate imprimantele multifuncţionale Epson cu funcţii Wi-Fi lansate anul acesta vor suporta aceste aplicaţii.

Toţi dezvoltatorii beneficiază de suportul centrului de dezvoltare "Epson Imaging Technology Center", cu sedii în San Jose şi Seattle.

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson este o reţea formată din 70.000 angajaţi în 108 de companii în toată lumea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb