Tehnologia NVIDIA PHYSX, integrată în platforma de dezvoltare TRINIGY VISION ENGINE 7

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 aprilie 2009

NVIDIA Corporation, liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală, anunţă printr-un comunicat de presă remis redacţiei, că, Trinigy, lider independent în dezvoltarea platformelor de jocuri 3D, a inclus tehnologia NVIDIA PhysX în cea mai nouă platformă de dezvoltare Vision Engine 7.

Ca rezultat, datorită licenţelor Trinigy Vision Engine, tehnologia NVIDIA PhysX va fi integrată în platformele de dezvoltare (SDK) Vision concepute pentru jocurile pentru PC, Xbox360, PLAYSTATION 3 şi Nintendo Wii, fără costuri suplimentare.

Dag Frommhold, Managing Partner al Trinigy, a declarat: "Majoritatea clienţilor noştri au ales tehnologia NVIDIA PhysX pentru a adăuga efecte realiste de fizică în cele mai noi titluri de jocuri. Astfel, suntem bucuroşi că licenţele noastre vor permite implementarea efectelor de fizică atât în jocurile pentru PC, cât şi în cele destinate consolelor."

Trinigy Vision Engine 7 este una din cele mai avansate tehnologii profesionale de dezvoltare a jocurilor. Fiind utilizată în prezent de dezvoltatori renumiţi din înteagra lume, precum Ubisoft, Firefly, Take 2, Neowiz, Dreamcatcher, Spellbound şi alţii, platforma de dezvoltare Vision Engine şi-a demonstrat versatilitatea într-o multitudine de genuri de jocuri: de la strategia în timp real, jocurile de curse şi de de tip RPG (Role Playing Game), până la jocurile de tipul "First Person Shooter" şi "Massively Multiplayer Online Game" (adresate comunităţii de jucători online).

Cu ajutorul tehnologiei NVIDIA PhysX, dezvoltatorii pot integra efecte realiste de fizică precum dinamica corpurilor rigide, detectarea coliziunii şi simularea vestimentaţiei, care îmbunătăţesc semnificativ experienţa de joc a utilizatorilor. Efectele de fizică sunt apoi accelerate folosind puterea de procesare a unităţii centrale de procesare (CPU) sau a oricărei unităţi de procesare vizuală (GPU) NVIDIA cu arhitectură paralelă CUDA.

"NVIDIA şi Trinigy au un parteneriat de durată, început în anul 2001," a adăugat Tony Tamasi, Senior Vice President of Content and Technology din cadrul NVIDIA. "Datorită integrării tehnologiei PhysX în Vision Engine, dezvoltatorii au la dispoziţie o platformă unică şi inovatoare pentru crearea celor mai fascinante jocuri din lume."

Trinigy este o companie independentă specializată în dezvoltarea tehnologiei grafice 3D, cu sediul în Germania şi birouri în Austin, TX (SUA). În segmentul platformelor de dezvoltare 3D, Trinigy este unul din liderii mondiali. Platforma Trinigy Vision Engine 7 este diposnibilă în prezent pentru PC (DX9, DX10), Xbox360, PLAYSTATION3, Nintendo Wii, XBLA, PSN şi WiiWare.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb