Telekom face parteneriat cu Gorillaz

Alexandra Cismaru
Companii / 24 martie 2017

Telekom face parteneriat cu Gorillaz

Deutsche Telekom combină reţeaua performantă 4G şi cele mai noi tehnologii de realitate augmentată (AR) şi realitate virtuală (VR) pentru a crea o campanie centrată pe noi experienţe muzicale inovatoare, potrivit sursei

Prin intermediul programului său internaţional de muzică, Electronic Beats, Deutsche Telekom face un parteneriat cu Gorillaz pentru "a da viaţă unei noi dimensiuni muzicale" în Europa. Obiectivul este de a folosi noi tehnologii pentru a crea noi experienţe muzicale, potrivit unui comunicat al companiei.

"Magia Gorillaz constă în faptul că ei sunt reali şi virtuali deopotrivă, un aspect pe care echipa inovatoare a Telekom Electronic Beats îl înţelege pe deplin", a declarat Niamh Byrne, Eleven Management, compania de impresariat artistic din Londra, susţinând că "aceştia au dat dovadă de încredere şi curaj, ajutându-ne să transformăm o viziune în realitate."

Wolfgang Kampbartold, vicepreşedintele internaţional din cadrul Dreutsche Telekom precizează: "Pentru Deutsche Telekom, viaţa este despre experienţe împreună, iar în calitate de proprietar şi operator al uneia dintre cele mai avansate reţele 4G din lume, are datoria digitală de a permite oamenilor să experimenteze puterea tehnologiei conectate de a transforma. Suntem foarte mândri de propunerea din partea trupei de a beneficia de puterea Telekom Electronic Beats pentru a permite unui număr cât mai mare de persoane să împărtăşească această nouă dimensiune muzicală semnată Gorillaz".

Compania mai relatează: "Pentru a marca nou album al trupei, Humanz, care va fi lansat pe 28 aprilie, Deutsche Telekom va demara o campanie pentru a demonstra modul în care folosirea creativă a noilor tehnologii poate stimula experienţele muzicale. Prima dintre aceste iniţiative va consta într-o aplicaţie inovatoare AR care permite utilizatorilor să acceseze conţinut Gorillaz în exclusivitate. De asemenea, sunt programate şi concerte în exclusivitate în câteva dintre zonele importante pentru Telekom".

Referindu-se la acest parteneriat, Jamie Hewlett, co-creatorul trupei virtuale Gorillaz, a spus că parteneriatul cu Deutsche Telekom le-a permis să experimenteze, să exploreze şi să le transforme visurile în realitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb