The Guardian: Israelul îşi "extinde" operaţiunea din Gaza, potrivit armatei

A.F.
Internaţional / 20 noiembrie 2023

The Guardian: Israelul îşi "extinde" operaţiunea din Gaza, potrivit armatei

Israelul a avertizat locuitorii din cea mai mare tabără de refugiaţi din Gaza, Jabalia, şi dintr-o tabără de coastă din apropiere să plece, în timp ce armata a declarat duminică că îşi "extinde activităţile operaţionale în alte cartiere" din Gaza, conform The Guardian.

Un oficial sanitar al Hamas a declarat că peste 80 de persoane au fost ucise în două lovituri asupra Jabalia, sâmbătă, inclusiv asupra unei şcoli ONU care adăpostea persoane strămutate.

Videoclipuri de pe reţelele de socializare verificate de AFP arătau cadavre acoperite de sânge şi praf pe podeaua unei clădiri, unde saltelele fuseseră prinse sub mesele şcolii.

Armata israeliană a declarat că Jabalia se numără printre zonele vizate, trupele "vizând teroriştii şi lovind infrastructura Hamas". Fără a menţiona loviturile, armata israeliană a declarat că "un incident în regiunea Jabalia" era în curs de examinare.

Şeful ONU pentru drepturile omului, Volker Turk, a condamnat duminică presupusa lovitură asupra şcolii ca fiind "îngrozitoare", adăugând că "evenimentele îngrozitoare din ultimele 48 de ore din Gaza sunt de neînchipuit".

Luni, agenţia palestiniană de ştiri Wafa a declarat că spitalul indonezian de lângă Jabalia a fost, de asemenea, bombardat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A inceput mai peste tot in lume „ marea dezenclavizare ”ce scoate influenta Rusiei si Iranului din intreaga lume .Noncombatul natiunior arabe, atunci cind vorbim de Hamas si Hezbollah ,este evident ca facind parte din aceasta intelegere globala intre UE, SUA si China .Natiuni puternice economic aflate cu mult peste posibilitatile economice ale Rusiei si Iranului nu mai vor sa accepte „ dictatul ” militar al Rusiei si amestecul ei in politicile statale usor observabil ,ca influenta ,a formatiunilor paralimitare sovietice sau iraninene ce au devenit parte a terorismului universal .UE si tarile arabe din Orientul Mijlociu nu mai pot accepta existenta unor astfel de entitati de felul Hamas si Hezbollah. Poporul palestinian mintit si negativ influentat , inca din copilarie ,de propaganda persilorsi rusilor , trebuie sa revina la sentimente mai bune dupa ce Hamas si Hezbolah vor fi distruse .Daca vor accepta totul va fi spre binele lor .Vedem si in Romania existenta unor Partide ce lucreaza pe fata sub influenta sovietelor .Poporul roman ar trebui sa ia aminte si sa voteze democratia in alegerile viitoare .Aceste alegeri au in cuprinsul lor existenta statului Romania asa cum il cunoastem azi nu despre partide sau despre efemerii lor sefi de Partid .

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb