THE PRACTICE - construieşte împreună cu Immo Industry Group

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 23 aprilie 2008

Agenţia de relaţii publice THE PRACTICE - part of Publicis Consultants | Worldwide a devenit agenţia de PR pentru România a Immo Industry Group (IIG), lider pan-european în dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale personalizate. Selecţia agenţiei s-a făcut printr-o licitaţie organizată de IIG la care au participat mai multe agenţii de PR.

IIG şi-a construit o reputaţie solidă de lider pan-european în dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate în funcţie de nevoile şi cerinţele clienţilor, fie că este vorba despre proiecte de sine stătătoare, sau de proiecte realizate în parcuri industriale. IIG oferă consultanţă în ceea ce priveşte optimizarea procesului logistic şi industrial şi se ocupă de managementul clădirilor pe care le dezvoltă.

IIG întregeşte portofoliul de real estate al agenţiei THE PRACTICE, care desfăşoară în acest moment activităţi de relaţii publice pentru clienţi din toate zonele domeniului imobiliar: comercial şi birouri - Plaza Centers (unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de centre comerciale şi de divertisment din Europa Centrală şi de Est) şi rezidenţial - Westhouse Group (dezvoltator al unor importante proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Constanţa şi alte mari oraşe din ţară).

"Avem expertiza şi experienţa necesară în oferirea de consultanţă de relaţii publice în domeniul real estate, de aceea ne-am anunţat, încă de la începutul anului, intenţia de a ne concentra pe mărirea portofoliului de clienţi din acest domeniu. Am reuşit în scurt timp să ne întregim portofoliul de clienţi, adăugând componenta de real-estate industrial prin IIG, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din domeniu din Europa", a declarat Gabriela Lungu, managing partner THE PRACTICE.

Echipa de consultanţi care asigură managementul contului Immo Industry Group este formată din Marta Togan - Consultant şi Ruxandra Vasilescu - PR Executive.

Agenţia THE PRACTICE - part of Publicis Consultants | Worldwide este o companie de consultanţă în relaţii publice axată puternic pe strategie şi creativitate, dedicată construirii şi protejării celor mai de succes branduri din România, fie ele locale sau internaţionale. THE PRACTICE lucrează cu clienţii săi în baza unor parteneriate pe termen lung, în viziunea specialiştilor companiei acesta fiind modul de lucru cel mai eficient cu o agenţie de relaţii publice. Pe plan local, agenţia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante şi mai apreciate grupuri de comunicare din România. Agenţia este totodată partenerul exclusiv în România al Publicis Consultants | Worldwide, reţeaua internaţională de consultanţă în comunicare corporativă şi strategii de relaţii publice a Publicis Group

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb