Thomas Kolarik, numit în funcţia de Vicepreşedinte Operaţiuni & IT al BCR

S.B.
Bănci-Asigurări / 26 noiembrie 2020

Thomas Kolarik

Thomas Kolarik

Banca Comercială Română îl numeşte pe Thomas Kolarik în funcţia de Vicepreşedinte Executiv Operaţiuni & IT, începând cu 1 ianuarie 2021. Numirea sa este în curs de autorizare la Banca Naţională a României. El îl înlocuieşte pe Ryszard Dru¿yñski, care îşi încheie mandatul şi se va întoarce în Polonia, ţara sa natală.

Thomas Kolarik are un doctorat în Informatică, obţinut la Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena, şi deţine o experienţă profesională consistentă ca manager IT, ocupând poziţii executive în domeniul IT, ca CIO sau CTO în sectorul bancar, în cadrul unor renumiţi furnizori internaţionali de servicii IT, precum şi în start-up-uri. Este specializat în livrarea de proiecte şi operaţiuni în medii critice pentru îndeplinirea misiunilor în domeniul serviciillor financiare, cu accent pe externalizare servicii, securitate cibernetică, operaţiuni şi dezvoltări de tip agile şi învăţare automată.

În ultimii 10 ani, Thomas Kolarik a ocupat funcţia de Managing Director în cadrul IT Solutions Austria, furnizorul de servicii de IT al Grupului Erste în Austria, Erste Bank Austria şi al altor 45 de bănci de economii, unde a condus echipe de 800-1.000 de angajaţi şi a supervizat un număr mare de aplicaţii, utilizate de peste 20.000 de persoane şi aproape 1.000 de sucursale, bazate pe un sistem bancar comun. Anterior, a construit o companie de consultanţă de la zero, după ce a activat ca manager de dezvoltare de business al unui furnizor multinaţional de servicii IT.

"Thomas Kolarik vine dintr-o poziţie cheie în definirea viitorului digital al Erste Group şi a făcut parte din echipa care a implementat platforma George în Austria. Sunt convins că are abilităţile şi experienţa necesare pentru a genera sinergii puternice între tehnologie şi business, astfel încât să ducă BCR la următorul nivel în ceea ce priveşte sistemele digitale. Suntem convinşi că va aduce plus valoare echipei BCR prin abilităţile sale de lider în livrarea de proiecte, continuitatea operaţiunilor şi adoptarea tehnologiilor de ultimă generaţie", a declarat Manfred Wimmer, preşedintele Consiliului de Supraveghere al BCR.

"Totodată, îi mulţumesc lui Ryszard Dru¿yñski, care, în ultimii ani, a investit timp şi pasiune pentru a realiza o platformă solidă, necesară transformării informaţionale şi optimizării cadrului nostru operaţional. În contextul actual, vreau să îi mulţumesc şi să îi arăt recunoştinţă pentru dedicarea sa extraordinară în asigurarea continuităţii activităţilor tehnologice şi operaţionale ale băncii. Contribuţia lui Ryszard a fost esenţială pentru gestionarea şi operarea cu încredere a businessului nostru, în noua realitate", a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ok! Kolarik va duce BCR pe noi culmi de progres si civilizație (bancară)!.

    Toate bune; toti cei aduși la BCR sunt admirabili, sunt sublimi, dar rezultatele băncii lipsesc cu desăvârșire. 

    Mă rog, rezultatele normale, cele care ar trebui să le înregistreze având în vedere decimarea numărului de salariați, dobânzile practicate la depozite, respectiv la creditele acordate. 

    Sau poate că rezultatele sunt dirijate subtil spre Viena? 

    Si-a pus cineva intrebarea aceasta ? 

    Olarik, Olara!.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb