TIMM 2007, eveniment important pentru promovarea fondurilor structurale din IT&C

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 noiembrie 2007

Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) participa în perioada 22-24 noiembrie a.c., la Târgul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii - TIMM 2007, eveniment organizat de Ministerul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.

TIMM 2007 îsi propune sa aduca în atentie date de ultima ora legate de posibilitatile întreprinderilor mici si mijlocii de a accesa fondurile europene de care România dispune o data cu integrarea în Uniunea Europeana. Aceasta manifestare ofera MCTI prilejul de a prezenta vizitatorilor, investitorilor si institutiilor participante, informatii privind ghidurile solicitantului lansate spre consultare pe site-ul MCTI - www.mcti.ro.

Vineri, 23 noiembrie, Lidia ENE - sef serviciu în cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI) - a prezentat oportunitatile de finantare din fonduri structurale din domeniul IT&C.

Ghidurile disponibile spre consultare sunt pentru operatiunile "Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe" (cca. 9 milioane de euro), "Suport pentru implementarea sistemelor informatice integrate si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerilor" (cca. 20 milioane de euro) si "Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri" (cca. 11 milioane de euro).

Prezenta la târg continua eforturile MCTI de pregatire în vederea lansarii apelului de proiecte pentru Axa prioritara III - Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public, din cadrul Programului Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) 2007 - 2013.

La TIMM 2007 sunt asteptate peste 200 firme si institutii publice si private care ofera servicii destinate înfiintarii si dezvoltarii unei întreprinderi, în principal servicii de consultanta juridica si economica, marketing, activitati financiare, de asigurari si leasing, educatie, formare profesionala, dar si o serie de produse si servicii specifice, strict necesare unei firme: birotica, tehnologia informatiei si comunicatii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb