TOPUL FIRMELOR DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI Ziarul BURSA, pe locul I în presa scrisă centrală

Ziarul BURSA #Companii / 31 octombrie 2016

Ziarul BURSA, pe locul I în presa scrisă centrală

"Meta Ring", societatea care editează ziarul BURSA, a ocupat locul I în domeniul activităţi de editare a ziarelor - categoria întreprinderi mici - în topul firmelor din municipiul Bucureşti, realizat de Camera de Comerţ Bucureşti (CCIB).

De 26 de ani pe piaţă, în apariţie neîntreruptă, BURSA este cel mai influent cotidian economico-financiar şi formatorul de opinie al pieţei de capital, fiind apreciat, în fiecare an, cu distincţii pentru apariţiile editoriale, în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital, dar şi în cadrul altor manifestări.

Aderenţa la public a ziarului BURSA i-a confirmat necesitatea pe piaţă (în ultimii ani, publicaţii susţinute artificial, de mari grupuri industriale, au dat faliment, din pricină că, de fapt, nu era nevoie de ele).

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 120.615 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2015, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 34.390 firme, adică 28,5% din total.

Dintre acestea, Camera bucureşteană a premiat 6.710 firme, adică 19,5% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,6% din totalul firmelor care au depus bilanţul aferent anului trecut.

Bucureştiul, al treilea oraş din regiune după Istanbul şi Atena, concentrează 24% dintre comercianţii activi înregistraţi în România, aproape 30% din suprafaţa de vânzare şi din desfacerile cu amănuntul la nivel naţional, 16% din valoarea exporturilor româneşti şi 30% din valoarea importurilor realizate de România, circa 60% din activitatea de cercetare ştiinţifică a ţării, precum şi 20% din totalul salariaţilor consemnaţi la nivel naţional. Regiunea Bucureşti-Ilfov a atras, potrivit CCIB, circa 56% din totalul investiţiilor străine directe realizate în România după 1990 (circa 20,4 miliarde de euro dintr-un total de 36,5 miliarde de euro). De asemenea, cea mai mare parte a investiţiilor străine directe în întreprinderi greenfield se înregistrează tot în această regiune.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. ...puterea articolelor dar si posibilitatea de a lasa opinii direct pe pagina articolului fac diferenta, va fac mai apropiati de cititori carora le insuflati lejeritate in lectura, incredere si putere de decizie.

    Multumim 

    1. Multumesc!, multumesc inca o data pentru faptul ca intelegeti si ne apreciati intentia.!

      Sa scrieti astfel de comentarii la adresa unei publicatii care inseala constant asteptarile nerealiste:-)

      Haha

      aici vi sa-mi intaresti mesajul. comentariul asta nici macar nu pot sa-l scriu la alte publicatii. n-am unde sau tb sa ma identific.

      putere de decizie pt cititori = autorul articolului stie ca dupa publicarea lui este supus criticii directe de catre cititori sub anonimat. exact ceea ce faci tu acum, cu sau fara discernamant. incearca sa faci acelasi lucru, cu aceeasi libertate si imediat sub articol, la celelalte publicatii, in special la ZF.  

      A mintit cu ldp de au inghetat apele.

      de ce trebuie sa fim onorati cu sefi ca doamna Gheorghe:-)

      ...o englezoaica este ,in totdeauna,buna la casa omului !

      Da.Un mare plus pt ziarul Bursa in fata altor publicatii,in special a ZF ,ca opiniile pot fi scrise.Acest aspect ,pe langa plusul de calitate al articolelor Bursa ,fac diferenta fata de ZF.Felicitari!

      si un Capital social in OMV Petrom care era mai mare decat la DBK. Noroc ca ii salva nea Florin de la BNR in 2012 si l-au modificat in 2013 pe furis ca Goldman Sachs nici nu baza de seama:-)

      ...nu cand te informezi

    Felicitări

    Bursa!

    felicitari! mai ales pentru suibiectele pe care nimeni altcineva nu are curajul sa le abordeze si pentru ca voi credeti in ceea ce scrieti! evident cu exceptia acelui interviu cu Schlws..Heiff...whatever

    1. te-am prins dupa Whatever it takes:-)

      Nu trebuie sa crezi intr-un interviu.

    Concurenta nu a reusit nu fiindca nu era nevoie de ea, ci pur si simplu fiindca a oferit articole de calitate slaba. Ziarul Financiar, money.ro ne-au sufocat cu reclame in articole de cateva rânduri lipsite de substanta.

    Despre unele asa zis reviste financiare care chiar au disparut, da, se poate spune ca nu era nevoie, fiindca doar prezentau niste informatii cu intarziere, dar fara cine stie ce comentarii suplimentare.

    Mult laudata zilei slova!

    Bravo Bursa, bravo Make. 

    1. letopisetul bursier este o necesitate in Miorita Land. Felicitari!

      Esti purtatorul de cuvant al Bursei, a lui Make? 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb