Tornado Technology ţinteşte o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în 2012

Anca Iovan
Comunicate de presă #IT / 14 septembrie 2011

Misiunea firmei Tornado Technology este să promoveze cele mai sofisticate technologii de networking şi securitate IT pe piaţa românească, arată un comunicat de presă. Tornado Technology are contracte de distribuţie semnate cu leaderi atât din domeniul reţelelor, cât şi din domeniul securitaţii IT.

Cel mai important parteneriat al companiei Tornado este cu Huawei Technologies, leader mondial în comunicaţii şi IT cu o cifră de afaceri globală de 28.5 miliarde de dolari. Tornado Technology a semnat, de asemenea, cu Extreme Networks, cea mai bună companie în switching şi wireless, SonicWall şi Watchguard lideri în UTM-uri, Entrust a căror tehnologie de autentificare este folosită pentru paşapoartele electronice din România, Cryptzone care oferă soluţii de criptare pentru toate mediile, Barracuda lideri în filtrare web şi antispam, Avira, Blockmaster, Brand-Rex, Enterasys, Ipoque, LANDesk, LogLogic, PixAlert, Rapid7, SpamTitan, Transition Networks, Webroot, WebTitan, Zyxel.

Cifra de afaceri pe care şi-o propune Tornado Technology este de 12 milioane de euro pentru 2012, cea mai mare parte fiind realizată cu echipamente de networking, iar cota de piaţă de soluţii şi tehnologii pe care o va acoperi firma va fi de minim 10%.

De asemenea, Tornado Technology îşi propune să lucreze activ cu 250 de integratori de sistem, 200 de operatori telecom şi 1.000 de reselleri IT&C.

"Tornado Technology are semnate astăzi mai mult de 20 de contracte de distribuţie cu furnizori de echipamente şi software care pot satisface orice cerinţă legată de funcţionalitatea şi siguranţa unei reţele de comunicaţii. Ca distribuitor cu valoare adăugată, Tornado Technology şi-a propus să ia 10% din aceste pieţe în primul an", a declarat Eugen Lepădatu, preşedinte al Tornado Technology.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb