Transilvania Train - primul tren turistic din ţara noastră

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 26 iunie 2017

50% dintre locuri au fost achiziţionate, dintre care 30% de către turişti străini

Agenţiile de turism Free Spirit Travel şi Globe 365 lansează proiectul "Transilvania Train", primul tren turistic ce va funcţiona în ţara noastră.

Oana Pricop, reprezentanta Free Spirit Travel, ne-a declarat: "Proiectul «Transilvania Train» îşi propune ca timp de patru zile, între 31 august şi 3 septembrie, să înconjoare pe calea ferată inima Transilvaniei şi să le permită turiştilor să experimenteze o întreagă paletă de culori şi senzaţii - workshopuri tradiţionale, degustări la bordul trenului, concerte, cine în aer liber etc".

Potrivit domniei sale, trenul este unul închiriat de la CFR Călători şi special amenajat, cu trei vagoane de tip bar-bistro pentru aproximativ 200 de persoane. Acesta va pleca de la Braşov pe traseul Sighişoara-Mediaş-Alba Iulia-Sebeş-Sibiu-Făgăraş.

Tarifele pachetelor sunt de 650 sau 780 de euro de persoană, iar acum turiştii pot beneficia şi de un discount de 20%. Pachetele includ: transport cu trenul pe tot parcursul celor 4 zile, 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în hoteluri de 3 stele (pachetul Confort) sau de 4 stele (pachetul Premium), toate mesele incluse, workshop-uri tradiţionale, concert de muzică clasică în Piaţa Mică din Sibiu, concert de orgă la biserica din Sebeş, degustări de vinuri, pălincă şi alte preparate tradiţionale în tren, cină în aer liber la Avrig, intrările la obiectivele turistice, băuturile şi gustările din tren, precum şi toate activităţile din tren sau din oraşele de debarcare.

Potrivit doamnei Oana Pricop, până în prezent 50% dintre locuri au fost achiziţionate, dintre care 30% de către turişti străini europeni.

Domnia sa ne-a mai precizat că proiectul îşi propune să promoveze turismul cultural şi valorile patrimoniale, economice şi educaţionale ale ţării noastre în general şi mai ales ale Transilvaniei, atât în rândul turiştilor autohtoni, cât şi printre cei din afara ţării. Totodată cele două agenţii şi-au propus să se implice şi în comunitatea locală, astfel 5% din încasări vor fi redirecţionate pentru restaurarea unei biserici fortificate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb