Trei bărbaţi din Cluj au fost arestaţi preventiv pentru trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism

Vlad Dobrea
Miscellanea / 15 decembrie 2017

Trei bărbaţi din Cluj au fost arestaţi preventiv pentru trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au stopat activitatea infracţională a 3 bărbaţi, care sunt bănuiţi că ar fi determinat 3 tinere să se prostitueze, în folosul lor doi dintre aceştia au fost arestaţi preventiv, iar faţă de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În fapt, în cursul lunii octombrie, bărbatul, de 44 de ani, ar fi racolat o minoră de 16 ani, din judeţul Cluj, prin intermediul unui site de socializare, ulterior deplasându-se împreună cu aceasta şi alţi doi bărbaţi în municipiul Sibiu, într-un apartament închiriat.

În aceeaşi locaţie, cei în cauză ar fi adus alte 2 tinere, dintre care una de 19 ani, din judeţul Caraş-Severin şi una de 24 ani, din judeţul Constanţa, care ar fi fost recrutate în perioada 2016-2017, obligându-le pe toate trei să practice prostituţia în folosul lor, a anunţat Poliţia Română prin intermediul unui comunicat de presă.

Tinerele ar fi fost presate de cei în cauză să obşţină sume cât mai mari de bani, fiind chiar împiedicate să doarmă, ameninţate şi lovite pentru a fi determinate în acest fel să maximizeze sumele de bani încasate din prostituţie.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T. -S.T. Cluj au efectuat 3 percheziţii şi au pus în aplicare 6 mandate de aducere cu însoţitor, stopând astfel activitatea infracţională a celor trei bărbaţi.

Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 24 noiembrie, Tribunalul Cluj-Secţia Penală a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de bărbaţii de 44, respectiv 37 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor trafic de minori şi trafic de persoane, faţă de tânărul de 19 ani fiind dispusă măsura controlului judiciar, relatează Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb