Trei rachete au fost trase din Siria către Israel

S.B.
Internaţional / 15 mai 2021

Trei rachete au fost trase din Siria către Israel

Trei rachete au fost trase vineri seara din Siria în direcţia Israelului, primele de la începutul escaladării violenţelor dintre armata israeliană şi Hamasul palestinian, potrivit unei surse militare de la Iersualim, informează news.ro.

O rachetă a căzut pe teritoriul sirian şi două în zonele nelocuite din norsul Israelului, a indicat armata israeliană.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), "trei explozii" au fost auzite în apropiere de Quneitra, în Siria, la frontiera cu Înălţimile Golan ocupate de Israel.

OSDO nu a fost totuşi în măsură să precizeze dacă este vorba despre tiruri ce vizează Israelul sau sunt rezultatul luptelor sporadice în curs între armata siriană şi grupurile armate de opoziţie.

Mai devreme în cursul zilei, în apropiere de graniţa israelo-libaneză, soldaţi israelieni au tras în manifestanţii libanezi care au reuşit pentru scurt timp să ajungă de partea iseraeliană a barierei.

Un membru Hezbolah a murit vineri din cauza rănilor provocate de tirurile israeliene, au indicat mişcarea şiită libaneză şi Agenţia Naţională de Informaţii (ANI).

De luni, în jur de 2.000 de rachete au fost trase din Fâşia Gaza, controlată de Hamas, asupra Israelului, dintre care 90% interceptate de scutul antirachetă Iron Dome, potrivit unui bilanţ de vineri al armatei israeliene.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Arabii astia musulmani si-o cauta cu lumanarea si apoi tot ei se jelesc.Au dreptul sa omoare oameni dar altii nu au dreptul sa se apere.Ei tot mai cred in chestia cu intorsul celuilalt obraz.Nu mai merge,nimeni nu e atat de prost incat sa se lase omorat de niste dementi.

    1. Chiar crezi ca totul e asa cum se prezintă de mass-media? Eu as mai aștepta cu concluziile. Ma mir ca nu au zis ca rachetele vin direct din Iran.

      Se pare ca la tine totul e clar alb sau negru, fara alte nuante. Atata certitudine subiectiva sunt sigur ca te vor duce adesea la concluzii eronate. Pastreaza o distanta decenta fata de orice subiect si vei fi surprins cate detalii suplimentare vei observa!

    Israelul ar trebui inclus în Uniunea Europeană, nu Albania, Kosovo, Turcia și alți musulmani. Prefer să am vecini evrei nu arabi. Protejarea credinței iudeo-creștine ar trebui să fie cel mai important obiectiv al UE. Ați auzit politicieni ai UE și președinte al României: Ierusalim este capitala Israelului!

    1. Corect!

      Ce preferi matale nu e important. UE, spre exemplu, preferă imigranții musulmani fără număr care, neîntegrându-se, se radicalizează și devenind frustrați că liderii UE sprijină declarativ Israelul încep operațiuni de free-for-all pe continent. Dar liderii europeni nu sunt proști, ei sunt deștepți, foc de deștepți!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb