Trei seniori de la TEMPO PR îşi desăvârşesc pregătirea profesională la Londra

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 15 august 2007

TEMPO PR investeşte în pregătirea profesională a consultanţilor săi prin Chartered Institute of Public Relations (CIPR) de la Londra.

Cei trei consultanţi TEMPO care urmează CIPR Online Diploma sunt Eliza ROGALSKI, Simona DAN şi Raluca BOB, echipă care a câştigat în ultimii ani un număr important de premii la cele mai cunoscute competiţii de PR din România şi din lume (Silver Award în 2004 pentru Operaţiunea Ultima Şansă, Golden Award în 2005 pentru lansarea berii Holsten, Golden Award în 2006 pentru Biosecurizat şi Silver Award în 2006 pentru lansarea laptelui proaspăt de la Danone - Romanian PR Award; Golden Award la SABRE AWARDS 2007 pentru Biosecurizat, Golden World Award 2007 pentru Lansarea laptelui Proaspăt de la Danone la Golden World Awards).

"Probabil suntem un exemplu singular de agenţie care îşi recompensează cei mai buni consultanţi deschizându-le drumul către a deveni şi mai buni. Dar această decizie se bazează pe convingerea că premiile sunt importante pentru că pot aduce succes de imagine unei agenţii, însă competenţa echipei aduce succesul de business. CIPR Online Diploma îmbină perfect consolidarea bazei teoretice cu exemple practice din lumea reală a PR-ului, iar modalitatea de studiu prin internet ne ajuta să ne actualizăm şi să implementăm în fiecare zi ceea ce aflăm de la tutorii şi colegii noştri. Alături de acestea, cursurile deschise la care participăm la sediul CIPR de la Londra în fiecare trimestru, precum şi imensa bază de cunoştinţe pe care o avem la dispoziţie ne ajută să aprofundăm un nivel de competenţă pe care l-am dobândit în toţi aceşti ani de practică în meseria comunicării de PR. Absolvind această şcoală ne dorim să contribuim şi noi, în România, la valorizarea meseriei în acord cu standardele internaţionale de PR aducând în acelaşi timp şi mai multă valoare adăugată clienţilor noştri," a declarat Eliza ROGALSKI, PR Director TEMPO.

CIPR Online Diploma este destinat profesioniştilor care doresc să avanseze în carieră, fiind o şcoală ale cărei metode de predare şi evaluare sunt aplicate în tot sistemul de învăţământ post-universitar din Marea Britanie. Cursanţii beneficiază de acces la un portal dedicat, la o bază de date cu resurse teoretice şi practice (www.questia.com), la un forum şi un blog mediat de profesori, având posibilitatea să-şi cristalizeze cunoştinţele prin consultarea unei bibliografii impresionante, completarea interactivă a unui Course Wiki, participarea la webinare săptămânale şi consultarea permanentă cu tutorele. Modalitatea de învăţare la distanţă permite studenţilor să-şi continue activitatea profesională şi să şi-o îmbunătăţească în timp real. Promoţia 2007 a acestei şcoli include cursanţi din Marea Britanie, Polonia, Federaţia Rusă, Olanda, Insulele Cayman, Slovenia şi România.

Chartered Institute of Public Relations este cel mai mare institut de profil din Europa, având în prezent 9,000 de membri, profesionişti de PR din toate domeniile de activitate. Având sediul la Londra, CIPR a fost fondat în anul 1948 şi de atunci misiunea sa este aceea de a reprezenta şi a servi interesele profesioniştilor de PR din Marea Britanie şi din străinătate, contribuind la consacrarea PR-ului ca profesie. Calitatea de membru CIPR se acordă individual practicienilor din toate domeniile care au calificarea conferită de educaţie şi experinţă şi care respectă codul de conduită adoptat de această prestigioasă instituţie (http://www.cipr.co.uk/About/aboutframeset.htm)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb