Tribunalul a aprobat fuziunea BVB-Sibex

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 decembrie 2017

Tribunalul Bucureşti a admis cererea privind fuziunea prin absorbţie dintre Bursa de Valori Bucureşti, în calitate de societate absorbantă şi SIBEX - Sibiu Stock Exchange - în calitate de societate absorbită, şi a dispus înregistrarea în Registrul Comerţului a menţiunilor privind fuziunea, potrivit unui raport al operatorului de piaţă.

Conform comunicatului, această aprobare permite astfel celor două societăţi ca, în perioada următoare, să finalizeze toţi paşii procedurali şi operaţionali necesari implementării fuziunii.

Data implementării fuziunii este 01 ianuarie 2018.

Ca urmare a fuziunii, Sibex, în calitate de societate absorbită, va fi radiată din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului precum şi din orice alte registre, ca efect al dizolvării fără intrare în lichidare şi preluării întregului său patrimoniu de către BVB, potrivit raportului citat.

Acţionarii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) şi cei ai Sibiu Stock Exchange (SIBEX) au început, în aprilie anul trecut, negocierile în vederea unei posibile fuziuni, iar pe 24 februarie 2017 proiectul de fuziune a fost semnat de către reprezentanţii desemnaţi de Consiliile de Administraţie ale celor două societăţi. Conform rapoartelor întocmite de către evaluator, la data de 31 decembrie 2016, considerată dată de referinţă, valoarea totală de piaţă a BVB (utilizând abordarea prin venit, metoda fluxurilor de numerar actualizate) era de 275.292.020 lei, în timp ce valoarea de piaţă per acţiune de 35,87 lei, fiind calculată ca raport între valoarea de piaţă şi numărul acţiunilor de 7.674.198, cu o valoare nominală de 10 lei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb